• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

23.04.2024

12:11

Bivši kapiten zagrmeo: Nokautirajte ih na "Marakani", pokazali ste da možete!

Insider

Partizan

Bivši kapiten zagrmeo: Nokautirajte ih na "Marakani", pokazali ste da možete!

Podeli vest

Podržaću fudbalere Partizana kakvu god odluku da donesu u vezi sa igranjem sutrašnjeg derbija u Kupu Srbije, ali sam mišljenja da bi trebalo da izađu na teren i pobede, kaže bivši kapiten crno-belih Bojan Ostojić.

Klub iz Humske je poslednji trofej u Kupu osvojio 2019. godine, pošto je golom Ostojića pobedio Crvenu zvezdu (1:0) na "Marakani". Kao iskusan igrač, koji je svašta prošao, u izjavi za Informer prokomentarisao je stav igračkog kadra iz Humske.

Poslednja zvanična informacija, koju je za Informer potvrdio Igor Duljaj, glasi da fudbaleri ne žele da igraju utakmicu Kupa planiranu za sutra od 19.00 časova (Arena 1 premijum) na "Marakani". Svi u Humskoj ogorčeni su na suđenje iz poslednjeg prvenstvenog derbija odigranog u subotu, u kojem je Zvezda slavila 3:2 posle preokreta. 

Foto: AP/Photo

Ostojić svojevremeno sa saigračima iz Partizana

Ostojić smatra da bi stav igrača trebalo poštovati, ali kada bi ga pitali za mišljenje, rekao bi im - izađite i pobedite.

- To bi trebalo da bude odluka igrača, jer oni su ti koji moraju da igraju. Kako god da bude, podržaću ih. Moje mišljenje je da bi bilo dobro da se igra. Izađite na teren i pobedite, to je najbolje što u ovom trenutku možete da uradite. Partizan jeste izgubio poslednji derbi, ali je igrao dobro. Pokazao je da može da se nosi sa Zvezdom i trebalo bi ekipa da izađe i pobedi - poručuje Ostojić za Informer. 

Prema njegovim rečima, Partizan može da osvoji Kup, a ne otpisuje ga ni za titulu dok ne bude i matematički gotovo.

Foto: Starsportphoto

 

- Pričamo o velikom klubu koji bi trebalo da se bori za trofeje sve dok postoji i promil šanse. U Kupu je to realno, dve utakmice dele Partizan od trofeja. U prvenstvu ih ne bi trebalo otpisivati dok i matematički ne bude gotovo. Poznajem Duljaja odlično, sarađivali smo kad je bio pomoćnik Savu Miloševiću, a kasnije smo zajedno radili u Teleoptiku. Kod njega nema odustajanja i tako bi i trebalo da bude - zaključio je Ostojić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija