• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

23.04.2024

10:12

Obradović naciljao prvo pojačanje! Želi da angažuje veterana!

Starsportphoto

Partizan

Obradović naciljao prvo pojačanje! Želi da angažuje veterana!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan pronašao je prvo pojačanje za narednu sezonu, tvrdi italijanski novinar Mateo Andreani.

Aktuelni šampion ABA lige navodno je zainteresovan za košarkaša Bajerna, Serža Ibaku (34).

Ibaka je trenutno član nemačkog tima koji navodno ne želi da mu ponudi novi ugovor na kraju sezone, a Andreani se poziva na svoje izvore i ističe da crno-beli prate situaciju i da je centar po ukusu Željka Obradovića.

Ove sezone je Ibaka u Evroligi prosečno beležio 12,6 poena, 6,8 skokova, 1,2 asistencije i 1,2 blokade po meču.

 

 

 

 

Crno-belima je ove sezone izmakao plej-in elitnog takmičenja, pošto su ligaški deo sezone završili na 11. mestu, odnosno prvi ispod crte. 

Prvi čovek kluba Ostoja Mijailović je tokom nedavnog gostovanja u podkastu "Večiti" govorio o budućnosti kluba u Evroligi i istakao da ne postoje garancije da će oni i sledeće sezone igrati u najjačem evropskom takmičenju. 

- Tačno je da ne znamo da li ćemo igrati Evroligu ili Evrokup u ovom momentu, ali Partizan ima vrednost. Željko je došao u Partizan kada je bio u Evrokupu, svesno, Panter i Ledej su došli da igraju Evrokup svesno. Da su neki drugi klubovi u pitanju, životom garantujem da spomenuti ljudi ne bi došli. Da li ste u pravu kada pitate da li je to hendikep za Partizan i Zvezdu - jeste. Ja recimo odem na pregovore sa sponzorima i predložim ugovor na pet godina jer smo najgledaniji tim u Evroligi, lako može da se desi, da odgovor bude - može. Ali, ako igrate Evroligu. Ako ste u Evrokupu, ugovor smanjujemo za 70 odsto - rekao je Ostoja. Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija