• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D V.

21.04.2024

22:07

Neću da sedim s nekim ko me naziva narko dilerom! Mijailović brutalno odgovorio Čoviću!

Inforemr

Partizan

Neću da sedim s nekim ko me naziva narko dilerom! Mijailović brutalno odgovorio Čoviću!

Podeli vest

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović odlučio je da progovori o odnosu koji ima sa Nebojšom Čovićem, prvim čovekom Crvene zvezde.

Prvi čovek "parnog valjka" je u razgovoru za "Sport klub" u emisiji koja će sutra biti emitovana, govorio o brojnim aktuelnim temama, između ostalog dotakao se i odnosa sa predsednikom večitog rivala. 

Mijailović je upitan da li će se ikada desiti da predsednici Partizana i Zvezde zajedno gledaju utakmicu večitih rivala, kao što je to slučaj sa čelnicima Barselone i Real Madrida. 

- Zavisi ko će biti predsednici Partizana i Zvezde u budućnosti. Ako ostanu isti kao i do sada – ne verujem. Vidim da se tamo najavljuju neke promene, a da li će ih biti kod nas, ne znam, možda, videćemo. Ako ostane kao do sada, sa njihovim predsednikom nikada ne bih seo da gledam košarku, jer smo odavno potrošili vreme da popravimo odnose, ali sa takvom osobom nema boljeg odnosa, neka on radi svoj posao, ja ću svoj. Od kada sam predsednik Partizana uvek sam gledao interese Partizana, nikada nisam radio u interesu drugih klubova da bih im se dopao. Uvek im se dopadaš kada si iza njih. Nemojte da zaboravite sezonu sa Trinkijerijem, nije jednostavno nositi barjak - rekao je Mijailović u objavljenom delu emisije "Večiti".

Foto: ATAIMAGES

Ostoja Mijailović

On je istakao da nema ništa protiv predsednika večitog tivala, kao i da ne želi da najavljuje nikakve skandale u završnici ABA lige. 

- Predsednici bi morali da sarađuju, jer odnos nije zdrav za srpsku košarku, ali… Nemam ništa lično protiv Nebojše i Zvezde, neću da najavljujem nikakve skandale u završnici ABA lige, neću da pričam u sudijama, uvek postoji uvertira i ja očekujem da krene za nekoliko dana sve isto kao što je bilo prethodnih sezona, i na kraju svi izađemo tako što smo isti, svi izađemo kao što smo se mi kao posvađali, a niko ne postavi pitanje ko je sve započeo - jasan je predsednik "parnog valjka". 

Foto: Starsportphoto

Nebojša Čović

Čelnik kluba iz Humske je izrazio veliku zabrinutost zbog nerešenih tenzija između dva kluba i istakao da su propuštene brojne šanse da se situacija i odnos dovedu u red. 

- Ne mogu da budem toliko vulgaran i kažem šta mislim. Zapelo je u tome da neko treba da bude čovek pre svega, nije bitno da li si prvi ili drugi, to nije važno. Moraš da budeš čovek, ne možeš da koristiš stvari koje nisu u skladu sa ljudskim moralom. Kada neka osoba pređe te granice, ona za mene ne postoji. Mi smo pre svega ljudi, imamo dostojanstvo i ugled. Nisam budala da me neko naziva narko dilerom, a ja ću da sedim sa njim i dam mu još jednu šansu. Ja drugu nisam video u životu - istakao je presednik Partizana i nastavio u istom tonu:

Sledi targetiranje Partizana, kluba i onda me vi pitate zašto ne sarađujem sa njim, pa ne mogu. Ta mržnja je posejana pre mog dolaska. To mi se desilo kada sam došao, ja u tome nisam učestvovao. Odnos nije funkcionisao dok je Nikola Peković bio predsednik Partizana i u periodu praznog hoda kada Partizan nije imao predsednika. Ja sam najavio borbu za vrh, borbu za prvo mesto, Evroligu, a tada se stvaraju neprijatelji, koji imaju svoje metode i alate, koji mogu da budu ljudski i neljudski. Ja uvek želim da budem bolji od vas, bez obzira da li igramo padel, fudbal ili košarku, ali samo na terenu - rekao je Ostoja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija