• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

22.04.2024

12:41

Suspendovan MMA borac: Devojku u ringu gađao nogom u guzu

printscreen

Ostali sportovi

Suspendovan MMA borac: Devojku u ringu gađao nogom u guzu

Podeli vest

Ruska MMA liga doživotno je suspendovala iranskog borca Alija Heibatija, jer je nogom u guzu šutnuo u ringu devojku koja je nosila broj koji označava koja će runda po redu da bude održana.

Dok je platinasta lepotica Marija šetala i izazovno njihala telom, pomerajući sa kuka ka kuk broj koji predstavlja koja je runda na redu, Iranac se nervirao što ne ubrza i šutnuo ju je u guzu. Odmah je reagovao sudija, suderišuću mu da to nije u redu.

 

 

Organizatori takmičenja ubrzo su reagovali su isuspendovali ga doživotno, što znači da neće više moći da se takmiči u ruskoj ligi mešovitih borilačkih veština. Prethodno, Heibati je učestvovao u nekoliko tuča i podsticao na nasilje, što je samo učvrstilo odluku organizacije da ga eliminiše.

Kako bi pokazao da mu je đao zbog postupka, Iranac je morao da se javno izvini žrtvi. Stoga je, stojeći pored nje, snimio video u kojem je rekao koliko mu je žao.

- Pozdrav svima. Ovo je Marija. Nisam postupio kako treba sa njom. Razlog je bio što je toj borbi prethodilo nekoliko borbi pesnicama i bio sam napet i samo sam želeo što pre da nastavim da se borim. Oni koji se bore, znaju da u borbama emocije bujaju i ja nisam zdravorazumski reagovao. Loše sam postupio - rekao je Heibati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ali Heibati (@ali_heibatiii)

 

On je naglasio da je oženjen i da veoma poštuje žene, pa je tražio oprost od ženskog roda.

- Tokom borbe am udaren u glavu, tako da nisam odmah priznao svoju krivicu. Marija je samo radila svoj posao. Želim da joj javno kažem - žao mi je, Marija. Oženjen sam i poštujem ženski rod. Žene, biću vam veoma zahvalan ako mi oprostite. Ne želim da se ljutite na mene - zaključio je MMA borac.

Marija je kratko odgovorila "Hvala".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija