• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2024

18:53

Jović prva zvezda u Americi: Predvodio nas je! Kada se on smeje mi pobeđujemo! (VIDEO)

profimedia

NBA

Jović prva zvezda u Americi: Predvodio nas je! Kada se on smeje mi pobeđujemo! (VIDEO)

Podeli vest

Centar Majamija - Bem Adebajo, oduševljen partijom srpskog košarkaša protiv Milvokija.

Nije bilo Nikole Jokića na parketu u noći između utorka i srede, ali je ponovo Srbin glavna tema u Americi. Naime, naš reprezentativac Nikola Jović odigrao je spektakularan meč za Majami i predvodio velikana sa Floride do pobede nad Milvokijem. 

Jović je na pravi način iskoristio šansu zbog ogromnih kadrovskih problema u Majamiju. Erik Spolstra nije mogao da računa na Džimija Batlera te je Srbin iskočio u prvi plan i sa 24 poena bio najefikasniji akter susreta. 

Hvalio je trener Majamija mladog košarkaša, a onda je pohvale na njegov račun stigle i od Bema Adebaja. Centar Hita bio je oduševljen nastupom Nikole Jovića i okarakterisao ga kao "meč-vinera". 

- Mislim da je svojim ritmom promenio utakmicu! Nikola je predvodio ceo tim, bio je aktivan. Dobro je da ga imamo na parketu, imam osećaj da ćemo uvek pobediti kada je osmeh na njegovom licu - rekao je Bem Adebajo. 

Jović je letos osvojio srebro sa reprezentacijom Srbije, a sjajan nastup na Mundobasketu trebao je da mu pruži šansu za dokazivanje i u NBA ligi. Ipak, nije od starta mladi košarkaš imao mnogo minuta zbog čega se šuškalo da bi mogao nazad u Evropu. 

Zatražio je Jović da neko vreme provede u razvojnoj ekipi kako bi imao utakmice, a onda je iznenada dobio šansu i na pravi način je iskoristio. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija