• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: S. M.

22.07.2023

13:51

Pevač i glumac uz Mirotića! Košarkaš zabranio navijačima da komentarišu odluku

Starsportphoto

Košarka

Pevač i glumac uz Mirotića! Košarkaš zabranio navijačima da komentarišu odluku

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Španije Nikola Mirotić obelodanio je da ipak ne dolazi u redove Partizana, što je izazvalo brojne reakcije.

Višenedeljna saga je konačno završena, poznato je da Mirotić neće doći u redove Partizana što se smatralo izvesnim.

Kao što je Informer pisao, čelnici su čekali potvrdu Mirotića da dolazi u Humsku, ali je nisu dočekali, jer je Srbin iz Crne Gore na Instagramu otkrio da karijeru nastavlja van Srbije.

 

 

Košarkaš rođen u Podgorici je zabranio da mu navijači i bilo ko koga ne prati komentarišu tu objavu, pa samim tim i nema mnogo komentara, ali podršku su mu pružile javne ličnosti.

Mirotić je blizak sa pevačem Nikolom Rokvićem i glumcem Viktorom Savićem, a pretpostavlja se da ih je ljubav prema veri spojila jer su svi poznati kao veliki pravoslavci.

"Uvek si pokazao ljubav prema svojoj braći i svom narodu! Iako sam zvezdaš, žao mi je što nećeš biti u našem gradu i što je došlo do ovoga! Stvari koje si ti činio i činiš su veće i od boje dresa a i samog sporta!! Srećno dalje ime moje!!! ", napisao je Rokvić, dok mu je Savić ostavio emotikon srca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mirotić dao reč Partizanu!
Partizan

Mirotić dao reč Partizanu!

Španski košarkaš Nikola Mirotić pre mesec dana se "obećao" Partizanu i u narednim danima će ispuniti svoju reč te obući crno-beli dres.

20.07.2023

22:37

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija