• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: mozzartsport

21.03.2022

22:46

SMENA NA KLUPI CRNOGORACA! Nekadašnji Obradovićev i Vujoševićev saradnik  dobio otkaz!

Košarka

SMENA NA KLUPI CRNOGORACA! Nekadašnji Obradovićev i Vujoševićev saradnik dobio otkaz!

Podeli vest

Sutjeska je smenila trenera Velimira Gašića, a na njegovo mesto postavljen je bivši igrač Nikšićana Darko Vujačić

Sutjeska, član druge ABA lige i crnogorski prvoligaš smenio je trenera Velimira Gašića, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Nekadašnji saradnik Željka Obradovića i Duška Vujoševića u Partizanu preuzeo je Sutjesku 2020. godine.

Foto: Starsportphoto

 

Sa ovim klubom se rastao posle poraza od Milenijuma prošlog vikenda u 15. kolu crnogorskog šampionata (81:88).

Foto: Starsportphoto

 

Njega će naslediti bivši igrač Lovćena, Mornara i upravo Sutjeske Vujačić, koji je nakon igračke karijere radio u omladinskim selekcijama Crne Gore, a vodio je i Ulcinj i Vlazniju sa kojom je osvojio titulu u Albaniji pre sedam godina.

Na tabeli ABA 2 lige Sutjeska je sedma sa skorom 6-4, u domaćem prvenstvu peta sa učinkom 9-5. Za sada nije poznato gde bi bivši saradnik Željka Obradovića i Duška Vujoševića mogao da nastavi karijeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija