• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

24.04.2024

13:59

Drama, Tevez u bolnici! Osetio bolove u grudima

epaimages

Fudbal

Drama, Tevez u bolnici! Osetio bolove u grudima

Podeli vest

Bivši argentinski reprezentativac, trener Indepedijentea, Karlos Tevez (40) zbog bolova u grudima je završio u bolnici.

Argentinski mediji prenose da je Tevez proveo noć na klinici u luksuznom naselju San Isidro u Buenos Ajresu, nakon što je zatražio medicinsku pomoć.

Delovalo je zabrinjavajuće, ali prve informacije govore da situacija nije tako ozbiljna, ali lekari ne žele da rizikuju. Nekadašnji napadač Mančester junajteda i Mančester sitija trebalo bi tokom dana da uradi detaljne analize, mada su one preliminarne obećavajuće.

Mediji prenose da je ranije imao problem sa visokim pritiskom, te da je najverovatnije sve posledica prevelikog stresa koji je imao.

 

Foto: epaimages

Karlos Tevez

 

"Naš trener Tevez osetio je bol u grudima i odmah su odrađene sve neophodne analize. Rezultati su zadovoljavajući. Biće odrađeni i dodatni pregledi pre nego što dobije dozvolu lekara", navodi se u saopštenju kluba.

Tevez je od 2023. godine trener Indipendijentea, a samostalnu trenersku karijeru započeo je 2022. godine u takođe argentinskom klubu Rosario Sentral. Igrao je za argentinski Boka juniors, engleske klubove Vest Hem, Mančester junajted, Mančester siti, italijanski Juventus i kineski klub Šangaj Šenhua.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija