• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

23.04.2024

15:29

Šok u Iranu! Reprezentativac suspendovan zbog bizarnog prestupa! (VIDEO)

EPA Images

Fudbal

Šok u Iranu! Reprezentativac suspendovan zbog bizarnog prestupa! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbalski savez Irana suspendovao je golmana Esteglala Hoseina Hoseinija (31) jer je zagrlio navijačicu koja je utrčala na teren!

Incident se dogodio u utakmici 23. kola domaćeg šampionata između Aluminium Araka i Esteglala, koja je odigrana 12. aprila. Po završetku susreta, jedna devojka je utrčala na teren, ali su redari odmah reagovali i pokušali da je udalje. Hoseini je primetio šta se dešava i prišao je devojci kako bi je zaštitio i tom prilikom je na kratko zagrlio!?

 

 

S obzirom na to da se u Iranu strogo pridržavaju islamske vere, po šerijatskom pravu svaki fizički kontakt između muškarca i žene u javnosti smatra se neprikladnim. Zbog počinjenog "greha" Hoseini je suspendovan za jedan meč domaćeg prvenstva. Hosein Hoseini branio je do sada 11 puta za reprezentaciju Irana. Bio je član državnog tima na Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine gde je upisao dva nastupa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija