• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

11.03.2024

09:25

Katastrofalne vesti za Srbiju! Nemački mediji otkrili, Piksi ostaje bez vunderkinda!

profimedia

Fudbal

Katastrofalne vesti za Srbiju! Nemački mediji otkrili, Piksi ostaje bez vunderkinda!

Podeli vest

Mladi fudbaler minhenskog Bajerna, Aleksandar Pavlović (19), uskoro bi trebalo da dobije poziv selektora Nemačke Julijana Nagelsmana.

Kako prenosi nemački "Bild", tamošnji selektor je definitivno rešio da ga pozove na okupljanje reprezentativaca za mečeve protiv Fancuske i Holandije, a poznato je da je sjajni vezista na raskrsnici između Srbije i Nemačke, jer se dve selekcije grčevito bore da ga privole u svoje redove.

Nedavno ga je selektor mlade reprezentacije "pancera" Antonio Di Salva, pozvao Pavlovića za meč protiv tzv. Kosova koji se igra 22. marta i Izraela četiri dana kasnije u kvalifikacijama za EURO.

Foto: profimedia

 

 

"Stanje je trenutno takvo da će Aleksandar Pavlović ovog meseca dobiti poziv u seniorsku reprezentaciju Njemačke za prijateljske utakmice protiv Francuske i Holandije. Razlozi zašto je Julijan Nagelsmansu odlučio da ga pozove su fenomenalne igre u dresu Bajerna, ali i činjenica da Srbija pokušava da ga nagovori da igra za njih i da bude deo tima koji će da igra na Evropskom prvenstvu" - piše Bild.

Pavlović je nedavno izjavio da još uvek nije doneo konačnu odluku.

- To ćemo tek videti -  glasio je odgovor Pavlovića na pitanje za koga bi želeo da igra posle meča sa Laciom u Ligi šampiona.

Podsetimo, delegacija FSS je posetila igračeve roditelje u Minhenu, te ih uveravala da njihov sin treba da odabere seniorsku reprezentaciju domovine svojih roditelja, a očigledno je ova informacija naterala ljude iz FS Nemačke da reaguju.

Aleksandar Pavlović je odigrao ukupno 17 utakmica za Bajern, na mnogima je briljirao, a postigao je dva gola i upisao dve asistencije u dresu slavnog kluba. Protiv Lacija je imao debi kao starter u Ligi šampiona i oduševio ljubitelje fudbala, a za sada ima dva nastupa za reprezentaciju Nemačke do 20 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Janko

pre 2 meseca

Tako jeftino prodati ime I prezime i to Nemačkoj koja mrzi njegovu otadžbini,deku I baku,rodbinu..koliko njemu treba novca da se proda!!?

Gojko

pre 2 meseca

ako ga treba nagovarati da igra za Srbiju, takav nam i ne treba.

Svet bruji o Srbinu, vunderkind bacio sve u trans! Hvalospevi posle nestvarne noći za potencijalnog "orla"
Fudbal

Svet bruji o Srbinu, vunderkind bacio sve u trans! Hvalospevi posle nestvarne noći za potencijalnog "orla"

Mladi fudbaler Aleksandar Pavlović (19), bio je jedan od ključnih igrača za Bajern Minhen u pobedi od 3:0 u osmini finala Lige šampiona protiv rimskog Lacija. Svetski, a posebno nemački mediji se pitaju da li će nakon generacije Tomasa Milera, Holgera Badštubera i Davida Alabe, upravo on biti prvi igrač koji će iz omladisnke škole nemačkog giganta napraviti bum na fudbalskoj pozornici.

06.03.2024

10:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija