• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

04.03.2024

14:55

Hoću da me čupaju za kosu i nabiju uza zid! Alvešovu ženu razapeli zbog poruke: To je i žrtva pričala! (FOTO)

printscreen Instagram / Joana Sanz

Fudbal

Hoću da me čupaju za kosu i nabiju uza zid! Alvešovu ženu razapeli zbog poruke: To je i žrtva pričala! (FOTO)

Podeli vest

Bura u Španiji zbog objave bivše žene Danija Alveša (40)! Manekenka sa Kanarskih Ostrva Žoana Sanc (31) pre nekoliko dana na Instagramu navodno objavila dvosmislenu poruku, zbog čega se našla na udaru pratilaca i medija na Pirinejskom poluostrvu.

Kako prenose svi ugledni španski mediji, Žoana je na Instagramovoj platformi pod nazivom "Treds" opisala šta bi volela da joj neko uradi kako bi "obnovila energiju", što su mnogi protumačili kao neumesno i vrlo neprikladno.

Reč je o poruci koja je podigla veliku buru, pošto je, prema navodima tamošnjih portala, pred sudom isto opisala devojka koju je Dani Alveš silovao u noćnom klubu u Barseloni krajem 2022. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

 

Podsetimo, nekadašnji reprezentativac Brazila i bivši fudbaler Barselone zbog tog krivičnog dela osuđen je na četiri godine i šest meseci zatvora.

Iako je slučaj zaključen, sada je u prvom planu njegova bivša žena Žoana, upravo zbog poruke na društenim mrežama koja aludira na seksualni čin.

"Trenutno bih volela da me počupaju za kosu i nabiju uza zid. To bi obnovilo moju energiju", navodno je napisala Žoana na društvenim mrežama, zbog čega su je razapeli i mediji, ali i veliki broj pratilaca.

Foto: printscreen threads

 

 

Mnogi smatraju da bivšoj ženi osuđenika ne priliči da svega nedelju dana nakon izricanja presude na gotovo identičan način opisuje ono što je i žrtva govorila pred sudom.

Anonimna devojka, koju je Alveš silovao u noćnom klubu u Barseloni decembra 2022. godine, u prvom iskazu koji je dala opisala je da ju je nekadašnji fudbaler "uhvatio za kosu, prikovao za lavabo i ušao u nju bez njenog pristanka".

 

Španska voditeljka Ema Garsija zbog toga je osula paljbu ka Žoani i optužila ju je da je uprkos tome što je brak sa Danijem propao, i dalje na njegovoj strani.

- Ne postoji način da se prihvati ovakva poruka. Govorimo o tome da je nedelju dana posle presude bivša supruga Danija Alveša koristila reči koje su veoma slične onima koje je žrtva koristila u svojoj izjavi. Ne radi se o tome šta vi želite da radite, već da neminovno spajate jednu stvar sa drugom. U najmanju ruku, to je neprikladno. Više ne govorimo o navodno osumnjičenom, već o krivičnom delu silovanje - rekla je voditeljka Ema Garsija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

 

Ništa manje blagi prema njoj nisu bili ni korisnici društvenih mreža, pa su je zasuli uvredljivim komentarima.

"Ako hoćeš to da iskusiš, idi i poseti ga u zatvoru, tvoj muž ima iskustva u tome. Slično glasi i rečenica u iskazu silovane devojke", glase neki od komentara korisnika Instagrama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija