• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

22.02.2024

23:00

Kao nekada Eskobar! Brazilac će kaznu služiti u luksuznom zatvoru!

EPAIMAGES/Reuters

Fudbal

Kao nekada Eskobar! Brazilac će kaznu služiti u luksuznom zatvoru!

Podeli vest

Dani Alveš (40) osuđen je danas u Španiji na četiri i po godine zatvora zbog seksualnog napada na jednu devojku krajem 2022. godine. Od trenutka kada je objavljena presuda, javnost ne prestaje da se bavi tim slučajem i nove vesti pristižu iz sata u sat!

Kako prenosi španska "Marka", Brazilac će ostati u zatvoru "Brains 2" gde je i bio smešten od trenutka hapšenja u januaru prošle godine. Radi se o novoj kazneno-popravnoj ustanovi koja je otvorena 2007. kako bi se rešio problem sa prenatrpanošću u ostalim zatvorima u Kataloniji.

U njemu boravi oko 1500 osuđenika i nalazi se na 30 kilometara udaljenosti od centra grada. Navodi se da u okviru zatvorskog kompleksa postoji čak i bazen koji zatvorenici koriste u letnjem periodu, pa je zbog toga prozvan Hilton.

Foto: EPA Images

 

Prema tvrdnjama istog izvora Alveš će bitu cimer sa čovekom po imenu Kutinjo, ali nije u pitanju bivši fudbaler Barselone već nekadašnji telohranitelj Ronaldinja, koji je takođe osuđen za seksualni napad.

Foto: EPA Images

 

Podsećamo, iako mu je pretilo čak devet godina robije, nekadašnji fudbaler Barselone, Juventusa i Pariz Sen Žermena osuđen je na četiti i po godine, a u kaznu će biti uračunato i vreme koje je proveo u pritvoru. Pravni zastupnici bivšeg reprezentativca Brazila najavili su da će se žaliti na ovu odluku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija