• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2024

11:46

Oralno me je zadovoljila, pa sela na mene: Alveš se plačući branio da nije silovatelj

EPAIMAGES/Reuters

Fudbal

Oralno me je zadovoljila, pa sela na mene: Alveš se plačući branio da nije silovatelj

Podeli vest

Nisam nikog silovao, devojka me je oralno zadovoljila, pa sela na mene, poručio je brazilski fudbaler Dani Alveš pred sudom. Njemu je u ponedeljak počelo suđenje, jer je optužen da je 31. januara 2023. godine u noćnom klubu u Barseloni silovao devojku.

Četiri puta je do sada menjao iskaz. Najpre je rekao da ne poznaje žrtvu, zatim da je bio sa njom u toaletu, ali da se ništa nije desilo. U trećoj verziji priznao je da ga je oralno zadovoljila, a u četvrtoj da je bilo seksa uz obostrani pristanak. 

Na pitanje zašto je lagao, rekao je da nije želeo da njegova žena sazna šta se te noći zaista desilo, a sada je pred sudom ispričao svoju verziju šta se pomenute noći dogodilo.

Foto: EPAIMAGES/Reuters

 

- Toga dana otišao sam sa prijateljima na ručak. Našli smo se oko 14.30 časova i popili smo uz ručak pet flaša vina i flašu viskija. Ja sam popio flašu i po vina i nekoliko čaša viskija. Kad smo izašli sa tog mesta, otišli smo u jedan klub na turu džin tonika. Išli smo autom, Bruno je vozio, jer sam ja bio mnogo pijan - počeo je Brazilac.

Zatim je objasnio kako je upoznao devojku koja ga optužuje za silovanje.

- Dalje smo nastavili u klub "Suton". Stigli smo tamo oko 2.30 ujutro i ispratili su me do stola broj šest. Jedino je tu bio WC. Čest sam gost u tom lokalu i kad god je slobodan sto broj šest, ja sam ga uzimao. Počeli smo da pijemo i plešemo, kada su nam prišle dve devojke i nastavile da plešu sa nama. Zatim su one pozvale još tri prijateljice, jedna od njih bila je devojka koja me optužuje za silovanje. Uopšte im nije bilo neprijatno. Razgovarali smo uz moje jasno poštovanje prema njima. Siguran sam da su znali ko sam - prisetio se detalja Alveš. 

Munjevitom brzinom sevnule su varnice među njima i ubrzo su završili u toaletu.

Foto: AP/Photo

 

- Ubrzo mi je bliže prišla devojka koja me sada optužuje. Plesali smo, pričali, zbližili se. Bila mi je sve bliže i trljala je intimne delove tela o moje. To je bio tipični disko ples, malo perverzan. Ona je ta koja je počela da dodiruje moje intimne delove tela. Nisam ni morao da insistiram da dođe u WC, jer je odmah pristala. Rekao sam joj da idem tamo. Čekao sam prilično dugo, čak sam posumnjao da neće da dođe i krenuo sam da se vraćam, kad se ona pojavila na vratima. Kleknula je na kolena i počela oralno da me zadovoljava. Skinuo sam pantalone i seo na WC šolju. Oralni seks je bio sve što mi je radila, da bi pred kraj sela na mene i ja sam ejakulirao po njenom telu - ispričao je bivši fudbaler.

Na kraju je kroz suze rekao da nije bio nasilan prema njoj, a iz kluba je otišao u krevet kod - svoje žene. 

- Nisam je udario, nisam je bacio na pod, jer nisam nasilan čovek. Nije mi rekla da ne želi seks. Nijednog trenutka mi nije signalizirala da ne želi ništa sa mnom. Nakon te večeri, nisam je više video, ni nju ni njene prijateljice. Došao am kući, jako pijan i legao pored svoje žene koja je uveliko spavala. Nisam odmah pričao sve detalje, jer sam se nadao da će mi žena oprostiti. Iz medija sam saznao da me terete za silovanje. Svet mi se srušio. Potpuno sam uništen, svi računi su mi blikirani, kao i svi ugovori koje sam imao - zaključio je Alveš. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!
Politika

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!

Transatlantska liderska mreža i Evropski centar Atlantskog saveta iz Vašingtona, u saradnji sa Institutom za politiku i ekonomiju Jugoistočne Evrope iz Beograda, organizuju konferenciju „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" koja će biti održana danas i sutra, 20. i 21. maja, u američkom Kongresu u Vašingtonu.

20.05.2024

10:52

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12