• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2022

22:50

ŠOK U TABORU RIVALA ORLOVA NA SP! Predsedniku Saveza POTVRĐENA zatvorska kazna!

Fudbal

ŠOK U TABORU RIVALA ORLOVA NA SP! Predsedniku Saveza POTVRĐENA zatvorska kazna!

Podeli vest

Legendarnom napadaču i kamerunskom reprezentativcu, koji obavlja funkciju predsednika Saveza te zemlje, Samjuelu Etou određena je kazna zatvora

Nekoliko meseci pre nego što selekcija Lavova otputuje na Svetski šampionat u Kataru, predsednik FS Kameruna Samjuel Eto dobio je zatvorsku kaznu!

Eto se tereti za utaju poreza u Španiji, a radi se o cifri od 3.800.000 evra.

– Priznajem činjenice koje je izneo tužilac i platiću svoj dug, ali želim da naglasim da sam u to vreme bio samo dete i da sam i tada i kasnije samo radio ono što mi je moj agent Hose Marija Maseles, koga smatram drugim ocem, govorio da radim – izjavio je Eto na saslušanju.

 

 

Inače, nekada slavni fudbaler ovu kaznu neće provesti iza rešetaka, već je dobio još godinu dana uslovno.

Inače, reprezentacija Kameruna će na SP u Kataru igrati sa Brazilom, Srbijom i Švajcarskom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija