• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.07.2023

14:56

Nastavlja se osipanje Crvene zvezde: Biser pojačao Superligaša

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Nastavlja se osipanje Crvene zvezde: Biser pojačao Superligaša

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Jovan Mituljikić (20) provešće narednu sezonu u Radničkom iz Kragujevca, objavio je "Mocart sport".

Danima već traje preganjanje gde će ofanzivni vezista Jovan mituljikić nastaviti karijeru. Jasno je bilo da u Zvezdi nema mesta. Za razliku od njegovog brata blizanca Nikole, kojeg je trener Barak Bahar poveo na pripreme u Rusiju i kojem planira da pruži minutažu, Jovanu je rečeno da traži neki drugi klub.

Foto: Starsportphoto

 

Bila je ideja da ode u IMT sa Novog Beograda, ali do dogovora nije došlo. Poslednja informacija je da mladi igrač ide u Radničlki iz Kragujevca.

Mituljikić je ponikao u mlađim kategorijama Crvene zvezde i od njega se mnogo očekivalo. Pre dve godine dobio je šansu u Grafičaru, gde je nastupao u Prvoj ligi Srbije. Odličnim partijama nametnuo se Zvezdi i dobio je poziv da joj se pridruži, išao na pripreme, ali nije se izborio za minutažu. Poslednju polusezonu proveo je na pozajmici u Mladosti iz Novog Sada.

Radnički iz Kragujevca je stabilan Superligaš, tako da će vezista imati iskustvo igranja u seniorskom fudbalu na najvišem nivou u domaćim okvirima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija