• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2023

19:05

Zvezdin biser napustio Marakanu! Vojvodina dovela kapitalca iz tabora šampiona

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Zvezdin biser napustio Marakanu! Vojvodina dovela kapitalca iz tabora šampiona

Podeli vest

Mladi fudbaler Crvene zvezde Andrija Radulović karijeru nastavlja u dresu Vojvodine.

Dominirao je Andrija Radulović prethodne sezone u Superligi Srbije, prvo u dresu Mladosti GAT, a potom i u surduličkom Radniku. Dvocifren broj golova označio je potpunu zrelost reprezentativca Crne Gore, ali to nije bilo dovoljno da na Marakani dobije novu šansu. 

Srpski šampion dao je "zeleno svetlo" Raduloviću da pregovara sa zainteresovanim stranama, ali dileme nije bilo. Vojvodina je već nekoliko meseci "obletala" oko krilnog fudbalera, iskoristila priliku i dogovorila trogodišnju saradnju sa momkom rođenim u Kotoru uprkos činjenici da je postojalo interesovanje i iz inostranstva za Radulovića. 

Crvena zvezda dozvolila je Raduloviću da Marakanu napusti bez obeštećenja, ali je zadržala prava od naredne prodaje. Dakle, kada Radulović bude odlazio sa Karađorđa polovina obeštećenja pripašće srpskom šampionu. 

Vojvodinu uskoro očekuje početak kvalifikacija za Ligu konferencija, prvi rival Novosađanima biće kiparski APOEL. Užurbano na Karađorđu jačaju sastav Radoslava Bataka, a pre Radulovića dres Lala zadužili su Stefan Vukić, Đorđe Crnomarković, Asmir Kajević, Mihailo Ivanović i Siniša Tanjga. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija