• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2021

18:53

PROPAST ZVEZDINOG DETETA... Ilić završio sa TVENTEOM! Vreme je za "RESTART", pita se i Mančester siti!

Crvena zvezda

PROPAST ZVEZDINOG DETETA... Ilić završio sa TVENTEOM! Vreme je za "RESTART", pita se i Mančester siti!

Podeli vest

Luka Ilić raskinuo saradnju sa Tventeom, vraća se u Mančester siti

Došao je Luka Ilić kao zalog za budućnost u Mančester siti na startu mandata Pepa Gvardiole, ali pored paklene konkurencije srpski ofanzivac nikada nije dobio šansu na Etihadu. Selio se nekadašnji omladinac Crvene zvezde po pozajmicama, ali nigde nije uspevao da pokaže ni mrvu talenta koju poseduje. 

Na startu nove sezone Ilić je zadužio opremu Tventea, ali u Holandiji nije izdržao ni do polusezone. Srpski internacionalac završio je epizodu u Tventeu, te će se, brže nego što se očekivalo, vratiti u Mančestersiti. Ipak, ne očekuje se da se na Etihadu dugo zadrži već da Građani ekspresno pronađu novog poslodavca za vezistu. 

Foto: Starsportphoto©

Ilić je tokom polusezone upisao samo pet nastupa u Erediviziji i posle tri godine napušta Holandiju. Prethodno je branio boje Brede, a sada je vreme za pravi "restart" u karijeri Luke Ilića. Srbin je sa Sitijem vezan do leta 2022. godine, dakle, već prvog januara će imati prava da pregovara sa drugim klubovima ili pokuša da izbori novu pozajmicu, a tako i pojuri ugovor sa Građanima. 

- Niko nije na dobitku u trenutnoj situaciji i zato je najbolja stvar za obe strane da se rastanemo - rekao je direktor Tventea, Jan Struer. 

Podsećamo, Ilić je u Mančester siti došao iz Crvene zvezde u tandemu sa mlađim bratom Ivanom. Ipak, na Ostrvu ni jedan ni drugi nisu pronašli svoju sreću, ali je Ivan uspeo da se nametne u Veroni koja je letos otkupila njegov ugovor za 7.500.000 evra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija