• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.02.2024

14:50

Čudo Božje u Avdejevki! Rusi i Ukrajinci gledaju i ne veruju - kako je ovo moguće?!

Printscreen

Vesti

Čudo Božje u Avdejevki! Rusi i Ukrajinci gledaju i ne veruju - kako je ovo moguće?!

Podeli vest

Činjenica da je crkva Svete Marije Magdalene u Avdejevki izdržala višemesečno bombardovanje i granatiranje - čudo je Božije! Ovo je rekao protojerej Dimitrij Vasiljenkov, glavni vojni sveštenik Ruske pravoslavne crkve u zoni specijalne vojne operacije.

- To je čudo Božije, Gospod je milostiv. Hram je takva uteha i za nesrećne civile, za koje je rat, naravno, velika nesreća, i za vojnike - rekao je Vasiljenkov.

Snimak pokazuje da su okolne zgrade uništene, ali je avdejevski hram relativno netaknut.

Pogledajte!

Ministarstvo odbrane Rusije ranije je objavilo snimke oslobođenog grada, koji su Oružane snage Ukrajine pretvorile u utvrđeno područje. 

Nakon intenzivnih borbi, grad Avdejevka, koji je bio važno uporište Ukrajinaca još od 2014. godine, konačno su tokom vikenda oslobodile ruske snage, pri čemu su Oružane snage Ukrajine izgubile više od 1.500 ljudi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija