• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.10.2023

15:33

Šok obrt! Živa Nemica koju je Hamas brutalno mučio! Oglasila se majka Šani Luk i otkrila u kakvom se stanju nalazi!

Printscreen/Facebook

Vesti

Šok obrt! Živa Nemica koju je Hamas brutalno mučio! Oglasila se majka Šani Luk i otkrila u kakvom se stanju nalazi!

Podeli vest

Nestala nemačka državljanka Šani Luk, čiji se snimak proširio po celom svetu, živa je, ali u teškom stanju u bolnici u Pojasu Gaze i potrebna joj je hitna evakuacija, rekla je njena majka Rikarda Luk u video poruci.

- Dobili smo informaciju da je Šani živa, ali da je zadobila tešku povredu glave i da je u kritičnoj situaciji - rekla je majka na snimku koji je objavio Tagesšau.

Ona je pozvala da se učini sve što je moguće da se njena ćerka hitno evakuiše iz Pojasa Gaze.

- Svaki minut je kritičan i tražimo od nemačke vlade da brzo reaguje. Nema potrebe da se raspravljamo o odgovornosti, moramo da reagujemo brzo i izvučemo Šani iz Pojasa Gaze. Ovo je moj očajnički apel, moram da dovedem svoju Šani kući i da joj bude bolje. Hvala vam puno - rekla je Rikarda Luk.

Priča o 22-godišnjoj Šani Luk privukla je pažnju svetskih medija nakon što ju je majka identifikovala na video snimku koji je Hamas objavio na osnovu njene tetovaže i snimila video poruku.

 

 

Na snimku, borci Hamasa drže devojku koja leži licem nadole u ​​prtljažniku kamioneta sa polomljenim nogama i slave stravičan čin.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija