• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.08.2023

21:00

Fanovi zabrinuti! Del Boj mora na operaciju, a evo o čemu se radi

Printscreen You Tube BBC Comedy Greats

Zdravlje

Fanovi zabrinuti! Del Boj mora na operaciju, a evo o čemu se radi

Podeli vest

Britanski glumac Dejvid Džejson (83) odložio je iz zdravstvenih razloga učešće na okupljanju fanova serije "Mućke", planirano za oktobar u gradu Milton Kejnes, javljaju britanski mediji.

Glumac koji je u popularnoj seriji igrao Del Boja, rekao je da je odložio predstojeću "Konvenciju sa ser Dejvidom Džejsonom" po "naređenju lekara", rekavši da mu treba da "ugradi novi bionički deo tela".

Njegov agent je za list "San" rekao da Džejson (83) treba da bude podvrgnut operaciji kuka. "Nažalost, rečeno mi je da treba da mi bude ugrađen novi bionički deo tela. (Neću vam reći koji, jer ćete i vi poželeti da ga imate!).

Ne brinite, taj deo neće nabaviti Manki Haris, to će biti sjajna oprema", naveo je Džejson u saopštenju. On je izrazio nadu da će se sastati sa obožavaocima u novom terminu u januaru.

Foto: Printscreen You Tube BBC Comedy Greats

Mućke

 

Naveo je da je taj događaj "prijatno slavlje" za njega i ostale glumce iz serije "Mućke", ali da želi da mu prisustvuje "sa osmehom na licu, kao i uvek".

Serija "Mućke" prikazivana je od 1981. do 2003. godine. Dejvid Džejson se bori sa zdravstvenim problemima otkada je u julu 2022. preležao kovid infekciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija