• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

19.02.2024

10:50

Žena uhapšena nakon što je muškarcu poslala 159.000 poruka! Imali su samo 1 dejt, a onda je počelo proganjanje (VIDEO)

Youtube Printscreen/CBS News

Zanimljivosti

Žena uhapšena nakon što je muškarcu poslala 159.000 poruka! Imali su samo 1 dejt, a onda je počelo proganjanje (VIDEO)

Podeli vest

Žaklin Ades je postala opsednuta dečkom s kojim je izašla na jedan sastanak, pa mu je čak provalila u kuću i kupala se u njegovoj kadi.

Žaklin Ades (31) uhapšena je u Arizoni zbog uhođenja nakon što je muškarcu kojeg je upoznala onlajn, poslala 159.000 poruka posle njihovog jednog sastanka 2017. godine Policija Rajske doline prijavila je četiri slučaja da je Žaklin otišla do kuće ili na radno mesto tog čoveka, između jula 2017. i maja 2018.

U aprilu ju je muškarac, koji je bio van zemlje, otkrio u svom domu putem video-nadzora, dok se kupala. Žaklin je optužena za krivično delo neovlašćenog ulaza, puštena je i nastavila je da šalje preteće poruke u kojima se izražavaju nasilne namere. Ona je uhapšena 8. maja i suočena je sa optužbama za krivično delo uhođenja i pretnje.

Ades je svojevremeno davala izjave, a kada ju je novinar upitao da li misli da je slanje tolikog broja poruka tom čoveku "malo preterano", odgovorila je:

- Ljubav je preterana stvar. Ades je rekla da je znala da su njene izjave "lude", ali je stajala uz njih.

- Ako on želi da idem u zatvor, trebalo bi da budem u zatvoru - rekla je Ades novinarima i dodala:

- Cenim to. On je svetlo, ja sam ljubav. On zna šta treba da radi i ja se pridržavam pravila. Osećala sam se kao da sam upoznala svoju srodnu dušu i sve je bilo onako kako je bilo - rekla je Ades u intervjuu za medije tada.

- Mislila sam da ćemo uraditi ono što su i svi ostali i da ćemo se venčati i sve bi bilo u redu, ali to se nije dogodilo.

Na pitanje da li je luda, Ades je jednostavno rekla:

- Ne, ja sam osoba koja je otkrila ljubav.

Njoj je urađena psihijatrijska evaulacija, gde je utvrđeno da ima mentalnih problema, pa su optužbe odbačene, a roditelji su je odveli na lečenje. 

Kako se navodi na sajtu za onlajn čitulje, Žaklin je preminula 2021. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija