• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2022

12:42

MODNA KATASTROFA GODINE? Maraja Keri obukla HALJINU zbog koje joj se smeje čitav SVET (FOTO)

Zanimljivosti

MODNA KATASTROFA GODINE? Maraja Keri obukla HALJINU zbog koje joj se smeje čitav SVET (FOTO)

Podeli vest

Maraja Keri važi za jednu od najboljih pevačica na svetu, ali isto tako je poznato da nema mnogo smisla za modu, pa je još jednom uspela da šokira javnost svojim modnim izdanjem

Poznata pevačica pojavila se u Njujorku u neobičnoj svetlucavoj haljini koja je mnogima bila na granici kiča. 

Maraja je bila odlično raspoložena, ali je haljina svakako bila potpuni promašaj.

 

 

Pevačica je izabrala haljinu koja naglašava njene obline, a onda se odlučila za najlon čarape i cipele koje se nisu uklapale uz ovu modnu kombinaciju.

 

 

Uz haljinu je ponela i svetlucavu, šarenu jaknu koja je bila dodatni promašaj ove odevne kombinacije, pa su se mnogi zapitali da li Maraja uopšte ima smisla za modu.

 

 

Maraja se odlučila za ovu haljinu jer je krenula na premijeru filma. Jedno je sigurno, svi su gledali samo u nju, jer je bilo nemoguće da ne primetite ovakvo izdanje.

Podsetimo, pevačica je priznala da je trpela nasilje u detinjstvu

Pevačica je odrastala uz brata i sestru, a najranije detinjstvo obeleženo je nasilnim trenucima zbog kojih je često imala osećaj da nije vredna života.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

A zasto joj se smeje ceo svet? Kod nas su sve pevalje obucene tako i gore pa se ne smeje ni Srbija. Jednom kad se naviknes na neukus i na golotinju nasih starleta i pevaljki posle nevidis vise nista. Ostaje ti da budes umeren u svemu i ne upadas u njihov sablon. Marijin izgled nije nista prema srpskiom "visokom drustvu". Dno je dno bilo gde.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija