• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2023

15:40

Plata 35. 000 evra! Milioner traži asistenta koji će putovati sa njim po svetu (FOTO)

Shuterstock

Putovanja

Plata 35. 000 evra! Milioner traži asistenta koji će putovati sa njim po svetu (FOTO)

Podeli vest

Australijski milioner Metju Lepre traži osobu koja će sa njim putovati po svetu i nudi platu od 35.000 evra.

Ovaj 31-godišnji bogataš bavi se elektronskom trgovinom, a u slobodno vreme putuje po svetu i traži pomoćnika koji bi mu se pridružio na putovanjima, piše Ladbible.

Lepre je svoju poslovnu imperiju izgradio onlajn poslovnim kursevima, nakon što je napustio koledž sa 23 godine. Zbog posla je u poslednjih pet godina posetio 30 zemalja.

 - Tražim vrednu osobu koja će mi pomoći u mom poslu. Potrebna mi je desna ruka da mi pomogne oko putovanja i administrativnih zadataka - naveo je on.

 

 

Na ovaj interesantan oglas mogu se prijaviti i ljudi bez prethodnog iskustva u poslu, a konkurs je otvoren za sve one koji imaju važeći pasoš, koji vole da putuju, pedantni su u poslu i mogu da prekinu vezu sa svakodnevnim poslovima, uskoče u avion i krenu. 

Svi koji su zainteresovani mogu da se prijave preko Lepreove Instagram stranice.

 

 

Osim što nudi mogućnost da putuje svetom uz plaćene putne troškove, milioner nudi platu od 35.000 evra, a novi pomoćnik će moći da vozi njegove skupocene automobile.

Lepre je već objavio sličan oglas. Pre četiri godine objavio je otvoreni poziv za personalnog asistenta i tada se prijavilo oko 70.000 ljudi. Na kraju je posao dobila bivša studentkinja mode.

 

 

Iste godine je pozvao i ličnog fotografa da putuje sa njim da ga fotografiše za njegov Instagram, ponudivši mu platu od 32.000 evra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija