• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2024

23:20

Nećete verovati šta se desilo sa mačkom kada je pas kinuo! Prizor je urnebesan

Shuterstock

Ljubimci

Nećete verovati šta se desilo sa mačkom kada je pas kinuo! Prizor je urnebesan

Podeli vest

Video na društvenim mrežama koji je zabeležio je reakciju mačke na kijanje psa, nasmejao je mnoge.

Amanda Bar je na TikToku objavila snimak koji je zabeležila sasvim slučajno. Njeni ljubimci, pas i mačka, koji se inače dobro slažu, ležali su u miru jedan pored drugog.

Ali, mir je prekinulo kijanje psa.

Mačku je to prilično iznenadilo pa je poskočila, a njena reakcija bila je zaista smešna.

 

@amanda_beee When you accidentally capture a funny moment with the pets 🐶🐱#catanddog #funnysneeze ♬ Funny - Gold-Tiger

 

„Kad slučajno snimiš komičan trenutak s kućnim ljubimcima“, navedeno je u opisu snimka, koji je pogledalo mnogo ljudi.

Korisnicima je posebno bilo simpatično to što pas pokušava da se izvini mački pošto je primetio da se ona oseća loše.

„Mačka je oduvana kao pero“, „Trepneš i nema mačke“, „Pogledao sam ovo isuviše mnogo puta“, bili su samo neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija