• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2023

13:00

Ove stvari muškarci prvo primete na ženama! Jedna je najvažnija!

Shuterstock

Ljubav

Ove stvari muškarci prvo primete na ženama! Jedna je najvažnija!

Podeli vest

Nekoliko stvari presudno je da žene ostave pozitivan utisak na muškarca, tvrde psiholozi.

Žene možda i ne znaju šta muškarci prvo primećuju i šta im je najvažnije da vide.

Stručnjaci su naveli da su to ove stvari:

Prava odeća

Mnoge žene misle da muškarci vole kratku suknjicu i duboki dekolte, ali to je velika zabluda. Većina njih će se uvek okrenuti za ženom koja je tako obučena, ali pored sebe žele nešto zagonetniju ženu.

Muškarca će privući žena koja nije previše otkrivena i ona kod koje tek može da se nasluti kako izgleda njeno telo. Oni vole element iznenađenja i tajanstvenost.

Foto: pexels.com

 

 

Govor tela

Vi toga niste ni svesni, ali držanje tela mnogo govori o vama Ako ste pogrbljene, često gledate u pod i imate spuštena ramena, delovaćete starije i umornije.

S druge strane, ako hodate uspravno i visoko dignute glave delovaćete samopouzdanije, a poznato je da muškarci vole samopouzdane žene. Osim toga, žene koje se drže uspravno deluju mršavije i vitkije.

 

Boja glasa

Muškarcima su privlačnije žene koje govore tiše i dubljim glasom, pokazalo je jedno istraživanje. Smatraju da su takvi glasovi senzualniji i privlačniji.

Takođe, smatraju da su seksi one žene koje znaju da se lepo smeju, a to znači nipošto preglasno kikotanje.

Dublji glas i ženstveni smeh dva su ženska aduta kojima muškarci ne mogu da odole.

Foto: Shutterstock

 

 

Zavodnička kosa

Odavno je poznato da muškarci preferiraju dugu kosu. Ipak, i kraća kosa može biti lepa. Važno je da je negovana i čista. Prema nekim istraživanjima, muškarci su skloniji ženama koje znaju da zabace kosu zavodnički i koje tokom razgovora lagano prolaze prstima kroz kosu.

Smatraju da je to ženstveno i seksi.

Za lepu zavodničku kosu dovoljno je održavanje redovne higijene i redovna poseta frizeru.

Foto: Shuterstock

 

 

Samopouzdanje

Ništa bez samopouzdanja, to već sigurno i same znate. Samopouzdanje nije umišljenost, arogancija i bahatost. Samopouzdanje je ono kada znate da ste posebni sa svim svojim manama i vrlinama.

To je samoprihvatanje koje se vidi na vama.

Samopouzdane žene su one za koje će muškarci reći da imaju ono nešto. Samopouzdanje se ne stiče preko noći, ali moguće je izgraditi ga vremenom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!
Politika

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!

Nakon što je premijer Crne Gore Milojko Spajić potvrdio da će zvanična Podgorica u Generalnoj skupštini UN glasati za Rezoluciju o Srebrenici, predsednik crnogorskog parlamenta Andrija Mandić je najavio da će politički predstavnici srpskog naroda predložiti usvajanje Rezolucoje o genocidu u Jasenovcu i izrazio očekivanje da će ona biti usvojena.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija