• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

31.10.2023

10:25

Tragač se hvatao za glavu, Memedović pao u nesvest!  Rekord u Poteri - ova ekipa je sinoć napravila haos u studiju RTS-a  (FOTO)

printscreen/RTS

Zanimljivosti

Tragač se hvatao za glavu, Memedović pao u nesvest! Rekord u Poteri - ova ekipa je sinoć napravila haos u studiju RTS-a (FOTO)

Podeli vest

Adrenalin je sinoć tokom emitovanja kviza "Potera" kraj malih ekrana drmao svakog stanovnika Srbije koji je pomno pratio šta se dešava u studiju RTS-a.

Znanje takmičara sinoć je u kvizu "Potera" bilo na nivou te su se nasuprot tragača Milana Bukvića našli Stefan, Živka, Darko i Miroslav. Prva dva takmičara stavila su u kasu 165.000 dinara, Miroslav nažalost nije prošao u završnu poteru, a Darkova odluka da protiv Bukvića u "Poteri" ide na veću cifru, podigla je sve na noge.

Ovo nikome nije uspelo

Kada je odbranio "milionče", Darku je čestitao tragač, ali i sam voditelj, Jovan Memedović. 

- Darko je poentirao, ali izgleda da se skromnost jako često isplati. Nekad kažu da je to laž, ali očigledno je odlika onih koji su Bogu miliji i dragi. Hvala - rekao je Milan.

Foto: printscreen/RTS

 

 

Memedović je otišao korak dalje, te je Darku morao da stisne ruku. 

- Stežem ruku. Pazite, jedanaest godina radim ovaj kviz, niko nije uspeo. Mislim da je bilo ponuđeno milion dinara, mislim da je prihvaćeno jedanput, ali niko nije uspeo da ih zadrži kao vi. Ovo je rekord -  rekao je Jovan Memedović.

Izgubili u poslednjim trenucima

Finalnu cifru od 1.165.000 dinara, branili su Živka, Darko i Miroslav. Uspeli su da "pobegnu" Bukviću petnaest koraka. Do samog kraja je bilo neizvesno, da bi par sekundi pre kraja, Bukvić ipak uspeo da stigne takmičare. Memedović je morao da prokomentariše poraz takmičara, te je tom prilikom istakao da nije lako odjaviti emisiju kada se ovako kviz završi.

 - Da li je moguće? Dakle, u foto-finišu. Žao nam je. Ko će sada na mom mestu odjaviti lepo emisiju, kada je svima žao u studiju -  rekao je Memedović.

Foto: printscreen/RTS

 

 

Poruku za takmičare i publiku, imao je i tragač, Milan Bukvić. 

- Ljudi, mnogo mi je žao. Joca je priželjkivao dramatičnu epizodu pred početak snimanja, to se dogodilo. Mnogo mi je žao i sve najbolje vam želim u životu -  rekao je on na kraju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija