• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.08.2023

19:00

Šta treba izbegavati u muško-ženskim razgovorima? Reči koje ruše vezu

Shutterstock

Ljubav

Šta treba izbegavati u muško-ženskim razgovorima? Reči koje ruše vezu

Podeli vest

Neka vam pamet bude brža od jezika, jer dosadne priče o drugaricama, bivšim devojkama, greškama i manama brzo mogu da oteraju vašeg muškarca.

Zabranjene teme u muško-ženskim odnosima više ne postoje, ali nešto bi ipak trebalo da prećutite kad razgovarate s vama važnim muškarcem. Bez obzira na to da li je reč o prvom sastanku ili tek običnom ćaskanju u društvu, zapamtite da samo nekoliko pogrešnih reči mogu da izazovu svađu i ostave loš utisak.

Ne pričajte mu samo o sebi

Muškarci vole da pričaju o sebi, ali ukoliko vi počnete o aerobiku, tračevima s posla, neće mu prijati. Pitajte šta vas zanima, slušajte ga i on će slušati vas - pronađite zajedničke teme. Neslaganje može da se okrene na šalu pa nemojte odmah da se ljutite ako vam neka tema ili područje nisu zajednički.

Foto: Freepick

Držite se zajdničkih tema i aktivnosti

Ne potežite priče o o ljubavnoj prošlosti

Ne izazivajte ljubomoru otvaranjem teme o bivšim devojkama. Sada imate jedno drugo, i to je ono što je u ovom trenutku najvažnije. I pitanja o tome s koliko je žena spavao, da li ste vi bolji od njih - zaboravite. Ženska sujeta najbolje zna da preokrene istinu. 

Ne preterujte s prozivkama i komplimentima

Muškarci se teško nose s uvredom čak i kad je izrečena u šali. Zvocanjem i provociranjem nećete ništa postići. Pazite i sa komplimentima. Uzdržavajte se od preuveličavanja u bilo čemu. Pogotovo na račun njegove alatke jer je po tom pitanju najosetljiviji, iako će možda isprva prihvatiti šalu.

Foto: Freepik.com

'Volim te' se ne izgovara posle tri nedelje veze

Ne govorite da ga volite

I kad ste potpuno sigurne u svoja osećanja, ne otkrivajte ih pred njim. Čekajte da on prvi vama kaže, ili barem pričekajte pravi trenutak i priliku da mu kažete da ga volite. Posle tri nedelje veze ove reči mogu da zvuče čudno i neozbiljno, jer ste u tom periodu potpuno slepi i gluvi od zaljubljenosti. Ako ste od onih koji ih lako izgovaraju, biće još sumnjivije da li su vaša osećanja iskrena. Lepota tih reči je da ih kažete onda kad to zaista osetite i mislite. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija