• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.07.2023

20:00

Siguran recept za vezu bez trzavica! Naučnici potvrdili da je ćutanje zlato

Freepick

Ljubav

Siguran recept za vezu bez trzavica! Naučnici potvrdili da je ćutanje zlato

Podeli vest

Zaboravite na zvocanje, ne spominjite mu mamu i svoje bivše momke jer to vodi direktno u svađu.

Ključ dugotrajnog braka i srećne veze je u tome da znate kada treba da zaćutite. Iako je ovaj savet suprotan onome što obično stariji ponavljaju - da je važno biti iskren i otvoren - istraživanja govore drugačije.

Naučnici u San Francisku pratili su 127 bračnih parova tokom trinaest godina, snimali njihova prepiranja i analizirali kako razgovaraju.

- Moguće je da i godine života i dužina braka igraju ulogu u povećanom izbegavanju sukoba - kaže autorka istraživanja dr Sara Holi i napominje da su parovi u čijem braku su svađe bile ređe jer je neko od partnera na vreme znao da ućuti bili srećniji.

Foto: Shutterstock

Mudrost dolazi s godinama

Ako ste na početku veze, zapamtite ovih pet stvari koje svakog muškarca mogu da izlude, što može uticati i na vaš odnos.

5 stvari koje svakog muškarca mogu da izlude

1. Muškarci jesu "mamini" sinovi, ali im to ne govorite ukoliko ne želite da ih naljutite. Ova kvalifikacija može ih razbesneti i dovesti do nepotrebne svađe.

2. Bez obzira na to koliko žene vole svoje muškarce, uvek postoje neke stvari koje ne podnose - njegovu ljubav prema sportu i druženje s prijateljima. Ne bi trebalo direktno da pokazujete da vam smeta to što provodi vreme s njima. Retki su oni koji okreću leđa prijateljima.

Foto: Shutterstock

Ako zaista imate neki problem, kažite mu to u opuštenoj atmosferi

3. Muškarci mrze dramu i neće im prijati ako im ozbiljno saopštite da morate da razgovarate. To ih asocira na probleme, a ako zaista imate neki problem, kažite mu to u opuštenoj atmosferi.

4. Ne upoređujte ga s bivšim momcima. To vređa njegov ego. A ukoliko želite da veza uspe, morate ga prihvatiti onakvim kakav zaista jeste.

5. Ako mu se kosa proredila, dovoljno je što on to sam svakog jutra vidi. Ne solite ranu i ni u šali ne pominjite kako mu kosa opada. Takvi muškarci su nezadovoljni i umeju brzo da planu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija