• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.07.2023

23:30

5 saveta za savršenu vezu! Tajne srećnih parova koji svoju ljubav održavaju godinama

Shutterstock

Ljubav

5 saveta za savršenu vezu! Tajne srećnih parova koji svoju ljubav održavaju godinama

Podeli vest

Neka svaki vaš zajednički trenutak bude ispunjen smehom, poštovanjem i ljubavlju, poručuju srećni parovi.

Na pitanje šta drži njihov odnos pun ljubavi nakon dugotrajne veze, srećni parovi dali su mnogo odgovora. Možda nisu svi srećni parovi isti, ali zajednička nit je uživanje u vremenu koje provode zajedno. Evo nekoliko odlika srećno zaljubljenih parova koji svoju ljubav održavaju godinama.

Putuju zajedno

Čak i ako finansije nisu zavidne, nemojte odustajati od ove stavke. Nisu potrebni luksuzno krstarenje ili egzotične destinacije da biste pobegli na romantičan odmor. Rezervišite romantičan vikend na selu i uživajte u spokojstvu i prirodi. Organizujte jednodnevni izlet, posetite obližnji muzej ili neku drugu atrakciju koju ste oduvek želeli da vidite. Doživljavanje nečeg novog je uzbudljivo, naročito kada to radite sa nekim koga volite, a to će biti odličan način za stvaranje večnih uspomena.

Foto: Shutterstock

Provedite vikend zajedno

Smeju se zajedno

Pošto je smeh zaista najbolji lek, pronađite način da on krasi svaki vaš dan. Možda nešto tako jednostavno kao gledanje komedija ili humorističkih serija sa vašim partnerom uz kokice može ublažiti svakodnevni stres kome ste izloženi, piše vencanjemagazin. 

Izlaze na sastanke

Samo zato što ste zajedno već dugo ne znači da ne možete i dalje da idete zajedno u provod. Idite u novi restoran ili napravite piknik u parku. Krenite zajedno na časove plesa. Sve što je bitno jeste da provodite vreme zajedno, samo vas dvoje! I odložite svoje mobilne telefone!

Foto: Shutterstock

Bitno jeste da provodite vreme zajedno, samo vas dvoje

Idu zajedno prema cilju

Pronađite nešto što oboje želite da uradite i samo napred. Napravite spisak ciljeva i želja u životu i uporedite ih. To može biti renoviranje vašeg doma koje ste oboje zanemarivali. To vas može povezati i dati osećaj partnerstva. Radite na zajedničkom cilju, bilo da je u pitanju odmor, projekat oko kuće ili zajednički hobi.

Drže se za ruke

Intimnost je veoma važan deo svakog odnosa, ali to ne podrazumeva samo seks. Jednostavan zagrljaj ili dodir mogu osloboditi endorfin i vratiti osmeh i spokojstvo na vaše lice. Tako da, kada sledeći put šetate kroz park ili tržni centar, uhvatite partnera za ruku. Spontani osmeh i zagrljaj mogu biti vaš način da izjavite ljubav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija