• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2022

10:11

EŠTON KUČER HTEO SEBI DA ODUZME ŽIVOT! Glumac priznao: Trenutak kada sam stajao na BALKONU.... (VIDEO)

Printscreen You Tube CBS News

Ljubav

EŠTON KUČER HTEO SEBI DA ODUZME ŽIVOT! Glumac priznao: Trenutak kada sam stajao na BALKONU.... (VIDEO)

Podeli vest

U novoj dokumentarnoj seriji "The Checkup with Dr. David Agus" holivudski glumac Ešton Kučer otvoreno je progovorio o cerebralnoj paralizi koja je dijagnostikovana njegovom bratu blizancu, ali i o tome da je razmišljao sebi da oduzme život

Ešton ima brata blizanca Majka, kojem su lekari u tinejdžerskim godinama saopštili da se njegovo stanje cerebralne paralize dodatno pogoršalo.

Razmišljao da oduzme sebi život

U tom momentu Ešton je razmišljao sebi da oduzme život jer je njegovom bratu bila potrebna transplantacija srca.

- Razmišljam u sebi: ako je iko odgovarajući donator, onda sam to ja. Onda počinješ da vrtiš te misli u svojoj glavi: ovaj balkon izgleda dovoljno visoko. Mislim da je trenutak kad sam stajao na balkonu i govorio: 'Ja sam odgovarajući donator', verovatno bio tačan trenutak kada se dogodila promena, gde sam pomislio: 'Kako mogu da budem ovaj srećnik, a moj brat se rodio sa cerebralnom paralizom i treba mu transplantacija srca?' - prisetio se Kučer.

 

 

Motivacioni govornik

Na svu sreću, Majkl je uspeo da pronađe donatora i danas radi kao motivacioni govornik. Ešton je prošao i sam kroz težak period ove godine jer mu je zdravlje bilo ugroženo.

Vodi borbu sa vaskulitisom, autoimunim poremećajem koji ga je u nekoliko situacija ostavio bez sposobnosti da vidi, čuje ili hoda.

 

 

- Imao sam taj čudan, super redak oblik vaskulitisa, koji mi je pokvario vid, pokvario mi je sluh, poremetio mi je ravnotežu - rekao je glumac.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija