• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 26. mart! Vage dominiraju na svim poljima, a evo koji znak očekuje potpisivanje novog ugovora

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 26. mart! Vage dominiraju na svim poljima, a evo koji znak očekuje potpisivanje novog ugovora

Podeli vest

Današnji dan će biti posebno uspešan za one rođene u znaku Vage.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Privlačiće vas osobe koje zrače nečim što je više od lepote. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim preduzetništvom ili sportom. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK

LJUBAV: Partner će biti dobro raspoložen, što će imati pozitivan uticaj na odnos. POSAO: Razmišljaćete o pravnim problemima ili ćete i dalje imati novčanih problema. ZDRAVLJE: Blago poboljšanje.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko ima izvesnih veza sa inostranstvom. POSAO: Povoljan period za bavljenje marketingom i izlazak u javnost. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

LJUBAV: Lep dan za ljubav i posebno da se na romantičan ili duhovit način iskažu osećanja. POSAO: Lako možete dobiti posao koji podrazumeva rad u grupi. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

horoskop

LAV

LJUBAV: Dobra komunikacija će dovesti do uspostavljanja harmonije. POSAO: Moguć manji uspeh u karijeri i pomoć nekoga ko je na visokom položaju. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Vaš ljubavni život će se znatno popraviti, iako će i dalje postojati okolnosti koje vam kvare sreću. POSAO: Iskoristite kreativnost koja će biti vrlo izražena. ZDRAVLJE: Psihička osetljivost.

VAGA

LJUBAV: Danas će vam čulno uživanje biti najbitnije. POSAO: Imaćete uspeha u partnerskom poslu, posebno sa osobama muškog pola. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Imaćete problema, jer je partner već neko vreme hladan ili vam ne ukazuje pažnju. POSAO: Ovo je vreme za započinjanje novih projekata i poslova. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

horoskop

STRELAC

LJUBAV: Kontakt sa dosta različitih osoba od kojih će vam se barem neka dopasti. POSAO: Ako imate probleme, ne brinite jer su oni kratkotrajni. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vas.

JARAC

LJUBAV: Bićete vrcavi i duhoviti, pa je dan povoljan za ljubav bilo da ste sami ili već imate partnera. POSAO: Možete dobiti dobru ponudu za posao ili potpisati neki ugovor. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prilike da provedete vreme u veselom društvu i sa bliskim osobama. POSAO: Danas lako stičete popularnost, pa to možete iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Nešto slabija vitalnost.

RIBE

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekog ko radi sa vama, ali ta ljubav neće biti uzvraćena. POSAO: Zastoj i blokada u poslu i dalje traju, ali neće još dugo. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija