• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.04.2024

10:00

Đilas je kriv što kasnimo! Aleksić paniči: Nemamo kandidata za gradonačelnika!

Ata

Vesti

Đilas je kriv što kasnimo! Aleksić paniči: Nemamo kandidata za gradonačelnika!

Podeli vest

Miroslav Aleksić, član koalicije "Biram borbu" koja se odmatnula od Dragana Đilasa, indirektno je optužio svog doskorašnjeg lidera da je kriv što su izgubili vreme za kampanju, zbog čega kasne i nemaju kandidata za gradonačelnika Beograda.

- Još nismo definisali ko će nam biti kandidat za gradonačelnika Beograda. Kasnimo i sa tim i sa svim drugim. Što se mene tiče, ja sam još od februara meseca zagovarao priču da ne treba da čekamo ništa, da treba da idemo na dva koloseka. Jedan je priprema za izbore, jedan veliki blok gde bi bili svi mi, da pokušamo da napravimo nešto što je napravila vlast. S druge strane, da se borimo za uslove, da tražimo da se ispune koliko je god moguće ODIHR preporuka, da se bilo šta promeni. Prosto, to sam ja tako smatrao da treba da bude - rekao je Aleksić, i dodao:

- Vreme i neki drugi stavove su nas odgurali na drugu stranu i došli smo maltene na ivicu, gde smo morali donositi odluku šta radimo. Ja iskreno moram da vam kažem da ne mogu da shvatim da bojkotujemo samo Beograd - kazao je Aleksić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija