• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

25.04.2024

21:48

"Pričao je na telefon, a onda su ga krvnički pretukli": Dolores iz Novog Sada ispričala agoniju njenog brata

Miloš Rafailović/Vladimir Sporcic

Vesti

"Pričao je na telefon, a onda su ga krvnički pretukli": Dolores iz Novog Sada ispričala agoniju njenog brata

Podeli vest

Dolores G. iz Novog Sada, sestra mladića koji je pretučen 23. aprila u Novom Sadu, oglasila se i objasnila u kakvom stanju se nalazi njen brat, kao i kako je došlo do napada.

Moj brat se šetao Bulevarom i preko video poziva pričao sa drugaricom iz Kanade. Njih 15-20 su ga presreli, misleći da ih je valjda fotografisao ili ko zna. Rekao im je otvoreno šta je radio na telefonu, da ih nije fotografisao i pružio telefon da vide i sami. Ali su ga oni već počeli grabiti i udarati - počinje priču Dolores iz Novog Sada.

Kako dalje navodi, do napada je došlo oko 20 - 20.30 časova, u Gagarinovoj ulici, u Novom Sadu, dok je njen brat pretrpeo teške telesne povrede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERBIA LIVE - NOVI SAD (@serbialive_novisad)

"Samo on je pozvao policiju"

- Brat je uspeo da se izmakne i pobegne, ali su ga njih šestorica uhvatila dok je bežao preko Bulevara  kad su počeli da ga šutiraju i udaraju po glavi. Ljudi su prolazili i niko nije stao da pomogne, osim jednog čoveka koji je video da nešto nije kako treba. On je jedini pozvao policiju - dodaje Dolores.

Nakon što je pozvana policija, mladići su nastavili svoj svirep napad, dok je pretučeni mladić vikao da uzmu telefon i pogledaju, kao i da ne razume zašto baš njega tuku.

- Jedan od njih je uzeo telefon i pogledao, uverio se da nema fotografija ili snimaka njihovih, ali je već dobio batine - dodaje.

"Brat je zadržan u bolnici"

Kao što je Dolores rekla i u svom apel videu, njen brat je zadržan u bolnici nakon napada, dok trenutno ne vidi na jedno oko zbog krvi.

Bratu je produženo zadržavanje u bolnici zbog frakture lobanje i krvarenja u oku. Dobio je i šavove na obrazu, jer su mu rasekli kožu ispod oka. Nemamo nikakve veze ni sa kim, tek smo se vratili iz Kanade, i brat nema kontakte ni sa kim. Ne zna ni ko su mladići koji su ga pretukli - završava Dolores.

Slučaj je prijavljen policiji, dok Dolores dodaje da je "njen brat u užasnim bolovima i da ima strah zbog svega što se desilo" jer se sve desilo u delu grada koji im je poznat.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija