• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2024

21:45

Policija reagovala nakon snimka na kom žena šamara bebu! Dete preuzela služba za socijalni rad, a evo gde je majka (VIDEO)

printscreen Tik tok

Društvo

Policija reagovala nakon snimka na kom žena šamara bebu! Dete preuzela služba za socijalni rad, a evo gde je majka (VIDEO)

Podeli vest

Policija je reagovala povodom uznemirujućeg snimka koji kruži društvenim mrežama, a na kom se vidi kako majka bije uplakanu i umazanu bebu.

Kako nezvanično saznaje Telegraf, pripadnici policije odmah su odreagovali i izašli na teren u Kaluđerici gde su našli majku i njenu bebu

Na detetu nema vidnih povreda, ali je pregledano u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, nakon čega je preuzeto od strane Centra za socijalni rad i prevezeno u Tiršovu na dalji pregled.

Majka je takođe odvedena u zdravstvenu ustanovu, a u konsultaciji sa tužiocem Drugog osnovnog javnog tužilaštva biće podneta krivična prijava za nasilje u porodici protiv nje.

Podsetimo, na uznemirujućem snimku koji kruži popularnim mrežama, ova majka se vidi kako ona prvo igra ispred kamere, a zatim odlazi po svoju vidno uznemirenu bebu. Beba izgledao kao da je povraćala i jako plače, a majka koja je pokazuje pred kamerama iznervirana zbog plakanja udara dete i lupa mu nekoliko šamara.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija