• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

28.02.2024

15:08

Kičma mi je polomljena! Trener ubijenog MMA borca Stefana totalno slomljen: Nemam reči da iskažem tugu!

Miloš Rafailović

Vesti

Kičma mi je polomljena! Trener ubijenog MMA borca Stefana totalno slomljen: Nemam reči da iskažem tugu!

Podeli vest

Stefan Savić (23), MMA reprezentativac Srbije, sahranjen je na groblju u Boleču. Mnogo je onih koji sa njegovim odlaskom ne mogu da se pomire, a među njima je i njegov trener Borislav Ćosić koji je za Informer rekao da je Stefan zadužio Srbiju da ga ne zaborvi!

Borislav Ćosić je u razgovoru za Informer naveo da je Stefan počeo da trenira MMA sa 10 godina. 

- Bio je dete za primer. Vredan, uporan, hrabar, pravdoljubiv, bio je veseo. Na njegovom licu nikada nisam video da je namršten. Živeo je život punim plućima, uvek vedar i dobro raspoložen. Počeo je da trenira kada je imao 10 godina - počeo je priču Ćosić koji je na društvenoj mreži u ime kluba objavio poruku u kojoj moli ljude da pomognu kako bi Stefanove ubice dobile zasluženu kaznu. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Na pitanje šta bi poručio Stefanovim ubicama kaže da ne zna. 

- To su ljudi bez svesti. Šta njima da kažem?! Čovek mora da radi na sebi fizički i mentalno, da odu na viši evolutivni nivo.... - kaže Ćosić. 

 

 

Inače, kako smo ranije izveštavli Stefan je sahranjen juče u Boleču u prisustvu više od 1.000 ljudi. 

Neposredno pre sahrane sa puno boli održali su govore: sveštenik koji je držao opelo, prijatelji, sestra Milica koja je bez brata ostala na njen rođendan, ali i trener Borislav Ćosić. 

Ćosić je svoje motivni govor počeo sa imenom mučki ubijenog MMA borca: 

- Stefane brate ništa ne može ti đavo, ti to znaš i znam da nas gledaš. Pogledaj ko je sve došao da te isprati. Vredeo si čoveče! Jesi me malo zaje*ao što si otišao i sve si nas zaje*ao ali volimo te! Velike doprinose si doneo klubu, prijateljima, porodici, društvu, gradu, državi. Državi! - vikao je Ćosić iz sveg glasa reči koje su parale dušu i nastavio:

- Uzeo si bronzu na svetskom prvenstvu prebio si prvaka Afrike, crnca, Apolona! To je bilo samo zagrevanje. Mislio sam i verovao, da ćemo ići dalje... Dete si svog oca Neše, majke Jasmine, moje si dete i Božije si dete. Znam da posao nije završen i da ćemo se ponovo sresti. Bićemo tu i nastavićemo gde smo stali. Ja ne mogu da iskažem tugu, kičma mi je polomljena i zaista ne znam kako ćemo dalje. Slava tebi, precima, slava rodu našem! Verujemo u tebe i u prijatelje, prijatelji će dati energiju da ideš gde treba. Idemo dalje - jedva je završio Ćosić govor boreći se da ne zaplače od bola.

Podsetimo, Stefan je ubijen u noći između 24 i 25 februara, kada su ga kako se sumnja noževima izboli Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Opet podsecate

pre 2 meseca

Ne mozete vi bez podsecanja. Zasto to radite? Da vam tekst bude obimniji? Siroma!

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija