• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.02.2024

13:31

EKSKLUZIVNO! Ovo je ubica iz Beočina: Brane skins harao 90-ih, važio za najžešćeg huligana! (FOTO)

V.B., Facebook

Vesti

EKSKLUZIVNO! Ovo je ubica iz Beočina: Brane skins harao 90-ih, važio za najžešćeg huligana! (FOTO)

Podeli vest

Viši sud u Novom Sadu odredio je do 30 dana pritvor za Branislava R. (48) koji je osumnjičen da je u selu Rakovac kod Beočina nožem ubio bivšu suprugu Draganu R.(47) i njenu majku Nadu Četnik (75).

Kako je Informer ranije izveštavao jezivo dvostruko ubistvo dogodilo se u nedelju, a iste večeri Branislav je uhapšen.

On je saslušan u tužilaštvu a ptom mu je određen jednomesečni pritvor.  

"Pritvor je, nakon saslušanja osumnjičenog, predložen iz svih zakonskih razloga, odnosno zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, jer je više puta osuđivan i zbog načina izvršenja i težine posledice krivičnog dela koje je dovelo do uznemirenja javnosti" rečeno je za medije u sudu u Novom Sadu. 

Branisalv se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško ubistvo za koje mu preti kazna doživotnog zatvora, kao i za kršenje zabrane utvrđene merom bezbednosti, za koje je zaprećena kazna zatvora do šest meseci.

Foto: Informer

 

Prema ranijim saznanjima Branislav je povratnik kada je reč o porodičnom nasilju, više puta je prijavljivan policiji, a za vreme ubistva je imao uslovnu kaznu od dve godine i zabranu prilaska bivšoj supruzi.

Oni koji znaju Branisalava odranije kažu da je imao i nezavidnu prošlost.

- Devedestih je bio poznat kao Brane skins, jedan od najžešćih huligana tog vremena. Bio je tada izuzetno nasilan i lud! Ne čudi me da je ovako nešto uradio, njemu je mesto u zatvoru bilo odavno - rekao je jedan od onih koji poznaju Branislava. 

Foto: V.B.

 

Podsetimo, Branislav je u nedelju uveče, kako ses umnja provalio u kuću bivše žene, a u kojoj je ona bila sa majkom.

- Provalio je u kući u odmah je nasrnuo nožem na Draganu. Nada koja je verovatno pokušala da spreči zločin bila je sledeća njegova žrtva. Kada ih je obe ubio zvao je policiju. Policija ga je taekla u kući kao i tela u lokvi krvi. Pronađen je nož a Branislav je odevezen u Klinički centar Vojvodine jer je bio pijan  - rekao je ranije izvor Informera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dragana godinama prijavljivala da je Branislav maltretira: Na kraju je ubijena
Hronika

Dragana godinama prijavljivala da je Branislav maltretira: Na kraju je ubijena

Dvostruki ubica Branislav Radić (48) koji se sumnjiči da je na svirep način usmrtio svoju bivšu suprugu Draganu Radić (47) i njenu majku Nadu Četnik (75) u porodičnoj kući u Rakovcu više puta je prijavljivan za porodično nasilje, a kako je za "Blic" potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, zbog tog krivičnog dela na štetu sada pokojne Dragane procesuiran je u dva navrata.

20.02.2024

20:27

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija