• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

17.11.2023

13:50

Pratio porodicu Kosmajac! Policija pronašla mape kretanja dece pokojnog biznismena u kući uhapšenog bombaša

Informer/društvene mreže

Vesti

Pratio porodicu Kosmajac! Policija pronašla mape kretanja dece pokojnog biznismena u kući uhapšenog bombaša

Podeli vest

Dušan Krstić zvani Duca sa Olimpa (59) i njegova supruga Džesika R.T. (39), inače državljanka Australije, koji su sinoć uhapšeni u akciji policije u selu kod Ljiga, zbog sumnje da su na dve kuće u vlasništvu porodice Dragoslava Kosmajca bacili bombe, mesecima su pratili decu pokojnog biznismena!

Kako mediji prenose, policija je tokom pretresa kuće u Slavkovici kdo Ljiga u kojoj je uhapšen bračni par pronašla nacrtane rute i mape kretanja dve ćerke i sina pokojnog Dragoslava Kosmajca. 

- Sumnja se da je mesecima pratio ćerke i sina Dragoslava Kosmajca. Kod Krstića su pronađene nacrtane rute i šeme, spiskovi kuda se tačno kreću i gde provode vreme, ali i nekoliko toki vokija - kazao je izvor iz istrage. 

Foto: informer.rs

Kuća pokojnog Dragoslava Kosmajca u kojoj stanuje njegova ćerka Milica

Podsetimo, Dušan Krstić i njegova supruga Džesika R. T. uhapšeni su zbog sumnje da su 7. novembra bacili jednu bombu u dvorište kuće u kojoj živi Aleksandra Kosmajac,udovica Dragoslava Kosmajca sa sinom Lazarom i mlađom ćerkom Jelenom, ali bomba nije eksplodirala, a potom su bacili još jednu u dvorište komšijske kuće koja je eksplodirala i prčinila manju štetu. 

Kako smo već izveštavali oni su juče bacili još jednu bombu u dvorište druge kuće u Ulici Milana Rakića, takođe na Zvezdari u kojoj živi najstarija Kosmajčeva ćerka, Milica. 

Prema nezvaničnim informacijama, Krstić je posle akcije hapšenja priznao da je bombe na porodicu pokojnog biznismena bacao iz osvete.

Foto: informer.rs

Dušan Krstić Duca prvo bacio bombu u dvorište vile u kojoj živi Kosmajčeva udovica Aleksandra

 

- Krstić tvrdi i da zna da je Kosmajac prodavao mnogo droge na Zvezdari, kao i da je odgovoran za postavljanje eksploziva pod vozilo u kojem su bili njegova žena i deca koja su preživela, ali i za ubistvo njegovog kuma Gorana Marjanovića, zvanog Goksi Bobaš koje se dogodilo 1995. godine - kaže sagovornik iz istrage. 

Inače istraga je pokazala da je Ducina supruga Džesika, išla do kuća na Zvezdari i čekala ga dok je on bacao bombe u dvorišta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija