• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

09.11.2023

12:07

Napadač planirao da baci tri bombe na kuću Dragoslava Kosmajca? Kontradiverzione ekipe pretražile čitavo imanje

MUP Srbije

Vesti

Napadač planirao da baci tri bombe na kuću Dragoslava Kosmajca? Kontradiverzione ekipe pretražile čitavo imanje

Podeli vest

Juče je u dvorište kuće pokojnog Dragoslava Kosmajca na Zvezdari, nepoznata osoba bacila bombu, a kako smo ranije pisali trenutno je ispred njegove vile opsadno stanje.

Kako Kurir saznaje, nepoznati napadač je planirao da aktivira tri bombe, ali je samo jedna eksplodirala.

- Naime, maskirani napadač je bacio tri bombe, od kojih je jedna eksplodirala ali ne u dvorištu porodice Kosmajac već u komšijsko dvorište - kaže komšija i dodaje:

- Jedna bomba je bačena kod garaže, dok je treća bomba isto negde unutra. Opsadno stanje je navodno, zbog ove dve bombe koje nisu eksplodirale.

Kontradiverziona ekipa upravo je napustila kuću porodice Kosmajca uz pratnju policije, vatrogasaca i ekipe Hitne pomoći.

Foto: informer.rs

 

 

Podsetimo, prema saznanjima, policiju je oko ponoći na telefon 192 zvala supruga A. K. i prijavila da čula eksploziju i osetila miris baruta. Patrola je izašla na lice mesta, obavljen je razgovor sa njom (62).

Istraga je i dalje u toku, a celo imanje je pokriveno nadzornim kamerama koje će pomoći u identifikovanju napadača za kojim se intenzivno traga.

Foto: informer.rs

 

 

Kako je izvor Kurira otkrio, jedan pravac istrage vodi se u smeru da je eksplozivna naprava bačena kao upozorenje sinu Dragoslava Kosmajca, Lazaru.

Istragu bombaškog napada vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Poruka za navijače Partizana! Sutra je pred nama veliki ispit!
Partizan

Poruka za navijače Partizana! Sutra je pred nama veliki ispit!

Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu u nedelju (20.30, Arena 1 premijum) u trećem meču finalne serije ABA lige. Biće to prva utakmica u kojoj će crno-beli imati podršku svojih navijača, pa su se iz redova aktuelnog regionalnog šampiona oglasili i poslali važnu poruku "grobarima"!

18.05.2024

15:51

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12