• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.11.2023

10:23

Detalji napada na kuću Dragoslava Kosmajca! Bačena samo jedna bomba, eksplodirala nakon 24 sata (FOTO)

Informer, Miloš Rafailović, Darko Cvetanović

Vesti

Detalji napada na kuću Dragoslava Kosmajca! Bačena samo jedna bomba, eksplodirala nakon 24 sata (FOTO)

Podeli vest

Nepoznata osoba bacila je juče bombu na kuću pokojnog Dragoslava Kosmajca na Zvezdari, a eksplozivna naprava je "pukla" nakon 24 sata, nezvanično saznaje Informer.

Kako je Informer već pisao, policiju je oko ponoći na telefon 192 zvala Aleksandra Kosmajac i prijavila da je čula eksploziju i osetila miris baruta.

Policijska patrola je nakon toga izašla na mesto eksplozije.

- Uskoro je ceo kraj vrveo od policije. Prvo su pripadnici Kontradiverzione ekipe MUP prekontrolisali dvorište kuće, a zatim su inspektori kriminalističke policije obavili uviđaj koji je trajao nekoliko sati - kaže dobro obavešteni izvor Informera.

Prema njegovim rečima prilikom detonacije pričinjena je manja materijalna šteta na kući Aleksandre Kosmajac.

Foto: informer.rs

Kuća na koju je bačena bomba

- Oštećenja su zabeležena na fasadi i u delu dvorišta gde je bomba bačena. Niko nije povređen - dodaje on.

Imanje Dragoslava Kosmajca smešteno je između Žabljačke i Ilindenske ulice, a gotovo ceo kraj "pokriven" je kamerama za video nadzor.

- Inspektori su detaljno "pročešljali" ceo kraj i pregledali sve kamere. Takođe obavljen je razgovor sa Aleksandrom Kosmajac, ali i sa njihovim prvim komšijama kako bi se proverilo da li je neko nešto sumnjivo video ili čuo - priča on.

Dragoslav Kosmajac, kontroverzni biznismen, preminuo je 12. aprila 2020. godine u Beogradu od posledica korona virusa.

Nazivali su ga "srpskim Al Kaponeom", "srpskim Eskobarom" i "najvećim narko-bosom", međutim čvrsti dokazi za ovakve epitete nikada nisu isplivali na površinu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija