• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

18.05.2024

15:51

Poruka za navijače Partizana! Sutra je pred nama veliki ispit!

Starsportphoto

Partizan

Poruka za navijače Partizana! Sutra je pred nama veliki ispit!

Podeli vest

Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu u nedelju (20.30, Arena 1 premijum) u trećem meču finalne serije ABA lige. Biće to prva utakmica u kojoj će crno-beli imati podršku svojih navijača, pa su se iz redova aktuelnog regionalnog šampiona oglasili i poslali važnu poruku "grobarima"!

Crveno-beli vode sa 2:0 u finalnoj seriji i jedan trijumf ih deli od povratka titule na Mali Kalemegdan. Kao i uvek kada se sastaju večiti rivali i ovoga puta bilo je mnogo tenzija, ali većih incidenata u prve dve utakmice nije bilo. Doduše, iz crno-belog tabora su se oglasili i poručili da su oštećeni u prvoj utakmici, što je ustanovila i sudijska komisija ABA lige u svojoj ekspertizi. Uoči treće utakmice u kojoj će Partizan biti domaćin, stiglo je saopštenje za javnost u kojoj se apeluje na "grobare" da sve protekne u fer i sportskoj atmosferi.

 

 

"Vi koji ste ovom timu Partizana čitave sezone bili pokretačka snaga! Vi, kojima se divi cela Evropa! Vi o kojima zluradi pojedinci žele da pričaju loše i za to jedva čekaju povod! Sutra je pred nama novi veliki zajednički ispit! Svi zajedno, moramo biti na svom maksimumu kako bi se izborili za pobedu i odbranu titule šampiona! Zaostatak nije mali, ali ga zajedno možemo nadoknaditi! 

Ovim putem, Klub se obraća vama i poziva na budnost u svakom trenutku utakmice! Svaki poen je važan, a svaki sekund meča presudan!", ističe se u poruci kluba upućenoj navijačima.

Foto: Starsportphoto

 

Podsećamo, Partizan mora da trijumfuje u nedelju kako bi ostao u šampionskoj trci i u tom slučaju crno-beli bi bili domaćini i u četvrtom meču koji bi se igrao u utorak 21. maja.

"Budite glasni i strastveni! Još jednom pokažite zašto ste najbolji! Pokažite ljubav, pružite podršku! Pokažite dostojanstvo i budite pametni! Borimo se za pobedu na terenu i na tribinama! Neka utakmica prođe bez vređanja po bilo kom osnovu i bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren! Ne dozvolimo zluradima da likuju i proglašavaju Klub i navijače Partizana negativcima! 

Partizan je iznad svih! Pokaži koliko ti je stalo! Zajedno do pobede!" zaključuje se u javnom apelu iz crno-belog tabora.

Foto: Starsportphoto

 

Nedavno je sličnu poruku navijačima uputio i Džejms Naneli, dok je Džejlen Smit koji je u finalnoj seriji sa Zvezdom bio najbolji košarkaš Partizana, pokazao da mu ne manjka samopouzdanja iako je njegov tim u teškoj poziciji. Ukoliko crno-beli iskoriste prednost domaćeg parketa u naredna dva meča, eventualna majstorica igrala bi se pred navijačima Crvene zvezde.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?
Live TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?

Američki predsednik Džozef Bajden detaljno predstavio plan primirja u Gazi. Obe strane pozitivno reagovale. Poljska podigla navijaciju u nebo. Na samitu u Švedskoj Zelenski traži više naoružanja. Iran se sprema za prevremene predsedničke izbore. U toku je registracija kandidata. Izbori će se održati 28. juna. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Boris Bratina, filozof i pukovnik Velibor Stević. Uživo u program uključio se iz Nemačke i politikolog Andreja Lović, a iz Ukrajine ratni reporter Igor Damjanović.

01.06.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00