• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/bild

03.10.2023

09:29

Šokantna odluka suda u Štutgartu! Fatalna Miki na robiji, a evo kako je kažnjen njen saučesnik

Printskrin/Instagram

Vesti

Šokantna odluka suda u Štutgartu! Fatalna Miki na robiji, a evo kako je kažnjen njen saučesnik

Podeli vest

Marko I. (45) koji je pomogao fatalnoj Bosanki Mirnesi S. (42) da nakon pljačke 1,25 miliona evra iz kompanije za transport novca u kojoj je radila pobegne prvo u Austriju a onda i u Srbiju osuđen je na sudu u Štutgartu na uslovnu kaznu.

Kako pišu nemački mediji Marko I. je na suđenju priznao da je za 50.000 evra pomogao Mirnesi, ili fatalnoj Miki kako su je prozvali tabloidi da pobegne iz Nemačke.

Marko I. je objasnio da je znao da je Mirnesa izvršila pljačku, ali da nije znao koliko je novca ukrala kada je prvo prebacio u Austriju, a onda joj pomogao da dođe u Srbiju.

Foto: Društvene mreže

Miki na robiji, saučesnici na slobodi

 

Njega je regionalni sud u Štutgartu osudio na uslovnu kaznu i konfiskovao mu je novac koji je dobio od Mirnese. Inače on je šest meseci proveo u pritvoru.  

Podsetimo fatalna Miki je 14. oktobra prošle godine iz kompanije za transport novca u Štutgartu ukrala 1,25 miliona evra. Nakon tromesečnog bekstva i skrivanja Mirnesa se predala nemačkoj policiji na aerorodmu u Štutgartu, na koji je doputovala avionom iz Crne Gore. Prilikom hapšenja kod sebe je imala samo 25o evra, a policajcima je ispričala da je novac ukrala na nagovor svog dečka Roberta S. (29) i da je njemu predala novac. Ona je za tu pljačku souđena na 3 godine zatvora, a novac kako i Mirensin dečko do sada nisu pronađeni. 

Inače nakon što je Miki izvršila pljačku ista kompanije ja još dva puta opljačkana po njenom receptu.

Prvo je u decembru prošle godine njen kolega Cem M. (27) ukrao 135.000 evra, a kada je uhapšen on je vratio novac ali je i pored toga osuđen na dve i po godine zatvora. 

Ova kompanija jepr mesec dana ponvo opljačkana i tada je čistačica (26) iz ekspoziture u Berlinu bukvalno strpala 6 miliona evra u kese za smeće i odšetala sa njima. Ona je i dalje u bekstvu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija