• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.09.2023

08:57

Brat i sestra pre eksplozije zvali policiju?! Kad su prijavili sumnjivu osobu ispred stana, usledila je detonacija (VIDEO)

J.V.

Vesti

Brat i sestra pre eksplozije zvali policiju?! Kad su prijavili sumnjivu osobu ispred stana, usledila je detonacija (VIDEO)

Podeli vest

Kako smo saznali, neposredno pre stravične eksplozije u Smeredevu dežurna služba Policijske uprave Smederevo je baš iz pomenutog stana primila poziv.

- U pozivu policiji rekli su da se sumnjiva osoba nalazi ispred njihovog stana. Pripadnici policije su krenuli da provere o čemu je reč, i kada su se nalazili ispred zgrade odjeknula je snažna detonacija, kaže naš izvor iz istrage.

Detonacija je bila toliko jaka da je, najverovatnije kroz kupolu na vrh zgrade, izbacila delove ljudskog tela na ulicu i trotoar. Policija je odmah blokirala čitav potez. Iz zgrade su evakuisani svi stanari.

- Bio sam u parkiranom vozilu ispred zgrade kada se čula eksplozija . Svi prozori su popucali na automobilu. Čuo sam iz zgrade dozivanje u pomoć, i uleteo da pomognem. Pomogao sam starijem čoveku koji je bio krvav. Bila je i jedna žena sa devočiicom, priča taksista koji je pritrčao u pomoć .

On svedoči da je od petog sprata gotovo ništa nije ostalo sem zidova, kao  i da su delovi ljudskog tela bili svuda po hodniku.

Uviđaj je vršen u krugu od više stotina metara, a forenzičari su markirali delove tela kako bi ustanovili identitet osobe koja je stradala. 

Prema prvim informacijama stradao je Đ. A. (56), dok su brat i sestra teže povređeni. Reč je o mogućoj detonaciji nekoliko kilograma eksploziva koji je aktiviran u stanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koki

pre 8 meseci

Neverovatno. Bezobraznici prijavili coveka kome duguju i kog su tukli. Mislili su da mogu kako hoce i dokle hoce.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija