• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

18.05.2023

10:59

NASILNIK OSUĐEN NA 10 i PO GODINA! Novosađanin zbog raskida mučio i pokušao da ubije bivšu devojku

S.K.

Vesti

NASILNIK OSUĐEN NA 10 i PO GODINA! Novosađanin zbog raskida mučio i pokušao da ubije bivšu devojku

Podeli vest

Slobodan Bogdanović (46), iz Novog Sada, osuđen je na deset i po godina zatvora zbog pokušaja ubistva bivše devojke S.S. (42) u njenom stanu na Adicama.

Sud ga je osudio za pokušaj teškog ubistva i za krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Podsetimo na početku suđenja u julu prošle godine on je izjavio da je svestan da je pokušao da ubije svoju bivšu devojku, ali da je nije mučio. Upečatljivo je bilo da se sada osuđeni Bogdanović tom prilikom prisetio svega, sem samog ubadanja, iako je na saslušanju u tužilaštvu ispričao da se seća da je “izbušio” velikim kuhinjskim nožem i nju i sebe.  

Pokušaj ubistva na Adicama dogodio se 10.jula 2020. godine u stanu zlostavljane S.S koju je Bogdanović prvo zlostavljao a onda i tri puta nožem ubo u stomak, a nakon toga povredio je i sebe. 

Inače tokom suđenja veštaci su izneli svoje mišljenje da je Bogdanović patološki ljubomoran i da je do zločina došlo jer nije mogao da se pomiri sa činjenicom da ga je S.S. ostavila. 

Bogdanović je od ranije poznat policiji i da je već osuđivan zbog nasilja što mu je uzeto kao otežavaja okolnost.

Oštećena S.S. je u međuvremenu preminula, ali njena smrt se ne dovodi u vezu sa slučajem nasilja na Adicama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija