• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas

27.06.2023

21:40

ON ĆE BITI DEO POSTAVE NOVE "ZADRUGE ELITE"! Uhvaćen ispred zgrade Pinka povodom potpisivanja ugovora! (FOTO)

printscreen

Rijaliti

ON ĆE BITI DEO POSTAVE NOVE "ZADRUGE ELITE"! Uhvaćen ispred zgrade Pinka povodom potpisivanja ugovora! (FOTO)

Podeli vest

Milica i Željko Mitrović, kako su mnogi i očekivali, nastavljaju sa kreiranjem i emitovanjem rijaliti programa, a 7. sezona Zadruge po mnogo čemu će biti drugačija od prethodnih.

Nova sezona nosiće naziv "Elita", a glavna nagrada biće neverovatnih 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto osvojiti po 50.000 evra.

Kako mediji prenose, potpisan ugovor za učešće u novoj sezoni u rukama je držao Ivan Dragić koji je inače već bio pred kamerama ovog rijaliti formata, te se očekuje da u novoj sezoni bude dosta pripremljeniji i zanimljiviji za gledaoce.

Foto: Printscreen

Naime, on je tokom svog prethodnog učešća, bio upečatljiv po ljubavnoj romansi koju je imao sa Sanom Momčilović, a po čemu će ove sezone biti, videćemeo vrlo brzo.

Nova sezona nas očekuje, pretpostavlja se već od septembra, a pripreme su već uveliko u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija