• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

24.04.2024

15:51

Pevačica u ulozi ljubavnice! Gaga Rakčević objavila pesmu koja opominje muškarce (VIDEO)

Branislav Pećaranin Bandži

Estrada

Pevačica u ulozi ljubavnice! Gaga Rakčević objavila pesmu koja opominje muškarce (VIDEO)

Podeli vest

Od kada se pre nekoliko dana vratila iz Amerike, o Dragani Gagi Rakčević svi neprestano pričaju s obzirom na to da je najpre „oživela“ pesmu „Zabranjena ljubav“, a sada je objavila novi singl koji se već dopao mnogima.

Za novu pesmu „Idi gde si dobrodošao“ u kojoj opominje ljubavnike, snimljen je i spot, a Gaga se našla u glavnoj ulozi i nije štedela na provokativnim scenama.

Foto: Foto:Branislav Pećaranin Bandži

 

 

Već u prvim kadrovima spota, mlada pevačica pokazala je da, osim snažnog glasa, poseduje i atraktivan izgled, te Gaginim muškim obožavaocima nije promakla njena vitka figura u crnom, čipkastom bodiju.

Pesma „Idi gde si dobrodoao“, čiji je kompletan autor vlasnik brojnih hitova Saša Milošević Mare, već je pronašla put do slušalaca. Osim na „YouTube-u“ može se čuti i na radio-stanicama, ali i na društvenim mrežama. Nova pesma koja preti da bude na repertoaru pevača koji pune klubove, jedna je od prvih koja će se naći na Draganinom novom albumu koji je uveliko u pripremi.

Foto: Foto:Branislav Pećaranin Bandži

 

 

Koliko je bilo zahtevno otpevati ovu pesmu, ali i šta Gaga još sprema za sve ljubitelje njenog glasa otkrila nam je upravo ona:

- S obzirom na to da stalno putujem na relaciji Amerika - Beograd, nije bilo jednostavno uklopiti sva snimanja i nastupe. Pesma mi je bila izazov, ali uz saradnju sa Sašom Miloševićem Maretom i Mlađanom Dinkicem sve je išlo nekako spontano i lagano. Upravo spremamo jos jednu pesmu, a u pitanju je duet sa jednim od najboljih muških vokala sa ovih prostora - kazala je Gaga.

U nastavku pogledajte spot za pesmu "Idi gde si dobrodošao":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija