• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Ines Grk

24.04.2024

13:38

Ispraćaj srpske predstavnice na Evroviziju 2024! Teya Dora razvila zastave Srbije i Švedske, pa poručila: "Velika je odgovornost i čast"

E-stock

Estrada

Ispraćaj srpske predstavnice na Evroviziju 2024! Teya Dora razvila zastave Srbije i Švedske, pa poručila: "Velika je odgovornost i čast"

Podeli vest

Srpska predstavnica na predstojećoj "Evroviziji" koja se održava u Malmeu, razvila je sa ambasadorkom Švedske Anikom Ben David, zastavu ove zemlje.

U zgradi Radio Televizije Srbije danas je upriličen ispraćaj srpske predstavnice na predstojeće veliko takmičenje u Malme, a Teya Dora je razvila zastavu Švedske pred odlazak.

Program uoči odlaska naše predstavnice vodili su Dragana Kosjerina i Stefan Popović, a Teya Dora je razmenila i nekoliko reči sa ambasadorkom Švedske Anikom Ben David i potom se obratila okupljenim novinarima: 

Foto: E-stock

Ambasadorka Švedske Anika Ben David i Teya Dora

 

- Mnogo znači vaša podrška. Velika je čast i odgovornost predstavljati Srbiju na Evroviziji. Mi smo učinili sve da to izgleda, slobodno mogu da kažem, savršeno - kazala je naša predstavnica koja je na pitanje voditelja kako izgleda jedan njen dan:

Foto: E-stock

 

 

- Malo naporno, ali ja uživamu tome i lepo mi je. Kad voliš nešto, ništa ti nije teško - kazala je Teya Dora koja je proteklih nedelja i meseci imala koncertnu turneju širom Srbije.

Šta je još kazala srpska predstavnica koja će se boriti na "Evroviziji 2024" od 7. do 11. maja, pogledajte u snimku ispod:

Srpsku zastavu Teya Dori na ovoj ceremoniji uručio je prošlogodišnji predstavnik naše zemlje Luk Blek.

Foto: E-stock

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija