• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

24.04.2024

09:22

"Samo to nemoj!" Ksenija Knežević otkrila šta je rekla tati za snimanje reklame (VIDEO)

Radio S

Estrada

"Samo to nemoj!" Ksenija Knežević otkrila šta je rekla tati za snimanje reklame (VIDEO)

Podeli vest

Bivša članica grupe "Hjurikejn", Ksenija Knežević otkrila je šta je rekla svom popularnom tati, Knezu, kada joj je rekao da planira da snimi reklamu za paštetu.

Ksenija Knežević gostovala je u Jutarnjem programu Radija S, kod Irene i Ivana, i prisetila se trenutka kada je prvi put čula da će Knez da snimi reklamu za paštetu. Kao iz stopa je odgovorila: "Nemoj".

Kada je Knez došao i rekao: "Malo ćemo da modikifujemo pjesmu, znaš!", Ksenija je odgovorila: - Samo to nemoj! Ajde kao da snimiš reklamu za paštetu, to je ok, hrana je ok, dobijaju se ok pare za to, ali da svoju pesmu uništiš, to stvarno nije ok! -

Poznato je da je Ksenija dok je bila u grupi "Hurricane" snimila reklamu za jednu kladionicu, ali nam je priznala da se zbog toga pokajala.

Foto: Radio S

 

Kada su je voditelji Irena i Ivan pitali šta joj se najviše sviđa, što je nasledila od tate i ono što je nervira, Ksenija je rekla da voli kose oči, ali da joj stopala i donji zubi nisu ok.

Nakon izlaska iz grupe "Hurricane", Ksenija je krenula solo karijeru i još se traži po žanrovima. Međutim, iako nema bakšiša, ipak radi i pesme za svoju dušu. Pravac kojim definitivno želi da ide je pop jer je na njemu i sama odrasla.

Kako je sve to izgledalo u Jutranjem programu Radija S, pogledajte u nastavku:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio S (@radio_s1)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija