• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

24.04.2024

11:24

"To ne dozvoljavam": Andreana Čekić otvoreno o prekidu prijateljstva sa Slađom Alegro

ATAIMAGES

Estrada

"To ne dozvoljavam": Andreana Čekić otvoreno o prekidu prijateljstva sa Slađom Alegro

Podeli vest

Andreana Čekić i Slađa Alegro bile su bliske prijateljice, a onda su u jednom trenutku njihovi odnosi zahladneli. Pevačica je sada otkrila zašto se to dogodilo.

Pevačice su bile veoma bliske i privatno se družile, ali su u nekom trenutku njihovi odnosi zahladneli i one su se udaljile.

Foto: ATA Images

 

Do sada nisu govorile, šta je bio uzrok tome, ali je Andreana sinoć iskreno i bez zadrške otkrila šta joj je zasmetalo kod Slađe i preko čega nije mogla da joj pređe.

- Zato što mi se mešala u privatni život, a ja to ne dozvoljavam - rekla je kratko Andreana u emisiji "Amidži šou".

Slađa je jednom prilikom upitana da prokomentariše odnos sa Andreanom rekla sledeće.

Foto: printscreen

 

- Ne bih to uopšte nazvala svađom, nego razilaženjem. Kao što u životu imate neke prijatelje, pa se prosto raziđete u nekim životnim stavovima i razmišljanju. Nikada mi nismo imale nikakvu raspravu, svađu, od mene i iz mojih usta nikada nije ništa ružno izašlo o njoj, niti to mislim - rekla je ona tada.

U javnosti se spekulisalo da je Slađa Alegro bila protiv Andreanine veze sa, sada već bivšim verenikom Markom Miloševićem i da pevačica to nije mogla da joj oprosti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija