• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/V.Đ.

17.04.2024

23:39

Pobednik "Parova" postao milioner! Ekskluzivna ispovest za Informer iz Dubaija: "Prva plata mi je bila 300 evra"

Privatna arhiva

Estrada

Pobednik "Parova" postao milioner! Ekskluzivna ispovest za Informer iz Dubaija: "Prva plata mi je bila 300 evra"

Podeli vest

Pobednik prve sezone rijalitija "Parovi", karatista Miloš Vuković Riki, postao je milioner koji živi u Dubaiju! Za razliku od Zorice Dukić, sa kojom je davne 2011. godine delio prvu nagradu od 250.000 evra, a koja i dalje obitava po ovakvim formatima, Riki živi svoj san u dalekim Arapskim Emiratima.

Informer je pronašao sportistu u elitnom delu Dubaija, u kojem danas živi sa suprugom i ćerkicama, a u ekskluzivnom intervjuu otkrio nam je kako je uspeo.

Šta se od vaše pobede u "Parovima" do danas promenilo, osim što ste se oženili i dobili decu?
- Promenilo se sve! Tada sam trenirao tri puta dnevno, takmičio se u karateu, osvojio sam svetsku medalju sa ekipom Srbije, to je bio istorijski uspeh, postali smo zaslužni građani Srbije... Nakon pobede u "Parovima" u Srbiji sam bio još dve godine, a onda sam shvatio da želim nešto više.
Kako ste se odlučili baš za Dubai?

Foto: Privatna arhiva

 

- Imao sam par drugara koji su živeli u Abu Dabiju. Otišao sam prvo kod njih, ali sam shvatio da to nije za mene, previše je miran i spor grad, a ja sam za brži tempo. Zato sam se preselio u Dubai. Plaćao sam hotel 1.500 evra, a prva plata mi je bila 300 evra. Imao sam para iz rijalitija, ali dok nisam potrošio sve do poslednjeg dinara, nisam zaradio prvih 1.000 evra. Tada su došle i moja supruga Tea i ćerkica Una, koja je u tom trenutku imala šest meseci. Počeo sam da radim kao trener, držao sam časove karatea iako sam prvobitno mislio da se više nikad neću baviti sportom. Život te ipak uvek vrati svojim korenima.

Počeli ste ti i supruga zajedno da držite časove fitnesa, karatea...?

Foto: Privatna arhiva

 

- Da. Kada je došla Tea, krenuli smo zajedno sa personalnim treninzima. Ona je mislila da sam ja već postavio neke stvari i da dolazi na gotovo, što bi naš narod rekao, ali smo zapravo krenuli zajedno, od nule. Prvih godinu dana smo s ćerkicom, koja je bila beba, svakodnevno držali treninge i čuvali je naizmenično u kolima. Kada Tea ima trening, Unu čuvam ja, a kada sam ja s klijentom, beba je sa njom. Kasnije je došao Tein brat, koji nam je pomagao oko ćerkice jer je posao krenuo da se razvija i imali smo mnogo više posla.

Kada ste počeli da širite tim, u kojem sada imate blizu 100 zaposlenih?

Foto: Privatna arhiva

 

- Posle tri godine. U početku smo bili Tea i ja sami, a nakon tri godine počeli smo da dovodimo naše ljude i zapošljavamo ih. S ponosom mogu da kažem da je 80% zaposlenih iz naše zemlje! Sada smo apsolutni lideri kada su vođeni treninzi u pitanju u celom Dubaiju?

Koliko godišnje zaradite?

- Verujte mi da ne znam. Pored ovog biznisa, imamo još neke, imamo veliki broj zaposlenih, svi su prijavljeni, svi imaju radne vize, regularne papire... Sve to puno košta, kao i život u Dubaiju. Ipak, da računice nema, ne bismo ni mi bili ovde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija