• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

06.04.2024

13:43

"Vidim mrtvog čoveka!" Milan Kalinić kroz suze opisao potresne detalje saobraćajne nesreće koju je izazvao: "Najgori trenutak u mom životu"

ATA Images

Estrada

"Vidim mrtvog čoveka!" Milan Kalinić kroz suze opisao potresne detalje saobraćajne nesreće koju je izazvao: "Najgori trenutak u mom životu"

Podeli vest

Milan Kalinić se u svojoj emisiji "Preživeli" vratio nekoliko godina unazad, u noć kada je mislio da je ubio čoveka, a sebi i svojoj porodici uništio život. Ispovest je bila veoma emotivna, a glumac je u jednom trenutku i zaplakao.

Pred kamerama svoje emisije "Preživeli" glumac je otvorio dušu i ispričao detalje saobraćajne nesreće koja se dogodila 2015. godine u selu Dupci kod Brusa. 

Kalinić je zamenio uloge gost i voditelj sa suprugom Sandrom, a onda ispričao šta se događalo 1. marta 2015. godine, kada se sa suprugom i dvoje dece vraćao se sa Kopaonika. Tada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u "suzuki", u kojem je bilo četvoro putnika.

Foto: ATAIMAGES

 

Muž i žena, koji su sedeli na mestu vozača i suvozača, zadobili su povrede unutrašnjih organa, muškarac je povredio glavu, a žena se žalila na bol u stomaku. Njihova snaja lakše je povređena, a sin se ugruvao. Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Opštu bolnicu u Kruševcu, gde su urađene detaljne analize.

Foto: ATAIMAGES

 

Kalinić je tada testiran na alkohol, koji mu nije pronađen u krvi. Zbog izazivanja udesa, tada je bio kažnjen sa 250.000 dinara i izrečena mu je mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od četiri meseca zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

- Gledam sve te ljude, oni se deru, šok... Prilazim kolima i zatičem situaciju, vozaču je bio volan u grudnom košu. On je bio nagnut nad volanom i leži sa otvorenim očima. Vidim mrtvog čoveka. To je najgori trenutak u mom životu. Vidim čoveka koji ne daje znake života, on je mrtav. Gledam ga i kažem sebi: "Ja sam ubio čoveka!" Osećam da sam van sebe, okrenuo sam se autu, gledam tebe, Teu i Vuka. Kažem sebi: "Ti si uništio život svima! Uništio sam mojoj deci život!" To je pakao, kraj, gotovo. Nema više nikakvog života - ispričao je Kalinić koji je u jednom trenutku i zaplakao. 

Foto: ATAIMAGES

 

Prema njegovim rečima, bio je u šoku, u prvom trenutku nije znao šta da radi i kome prvo da pomogne.

- Okrećem se ka ovom čoveku, gledam ove ljude... Kreće da mi se vrti u glavi. Kraičkom oka vidim, da mu mali prst radi i cela ruka. On je samo bio u stanju šoka par sekundi, došao je sebi. Brzo optrčavam auto, čupam, lomim sve. Hitna pomoć i policija su se pojavili neverovatnom brzinom - priseća se Milan.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Njegovi prijatelji Milan Vasić i Andrija Milošević bili su uz njega, kako su prićali za medije neposredno posle nesreće Kalinić je biuo veoma utučen i bilo mu je mnogo teško.
- Da je neko drugi bio na njegovom mestu, taj bi dao izjavu u policiji i otišao, a Kalinić je tamo bio celo veče i potrudio se da Mađarima obezbedi sve što im je potrebno. Našao im je hotelski smeštaj i pobrinuo se da im u bolnici ništa ne zafali. Milan je u Beogradu, ali je na vezi s lekarima i interesuje se za stanje povređenih - rekao je tada Vasić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija